Carport i træ Ever med opbevaring 430 x 770 cm Vægtykkelse 44 mm

Produktnummer: DE81099   |   Rummelig carport med opbevaring - kombination   |   44 mm tykke blokhusprofiler

5 stk. på lager 2-3 ugers leveringstid

46.478,00 per stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Tagbeklædning spidst tag
Tætningsmiddel til tagdækning / tagbrønd
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Vindueskit
Imprægneringsmiddel (skal selv anbringes)
Embalan isoleringsgrunder (påfør selv) + Embalan dækkende maling bestilles med
Embadecor Transparent Bejdse (skal selv anbringes)
Bestil ekstra Embalan Dækkende Maling (skal selv anbringes) + Embalan Isolering
Startersæt (Papsøm, Tagpladesøm, Sæt stormbeskyttelse og Ventilationsrist)
Ekstra væglag
Få Imprægnering (leveringstid 8 uger)
Fundementplanker med drænriller
Pæle + konstruktionsbrædder (fundering) (eksklusiv jernvarer)
Bred vindskede (anbefales ved brug af tagstensprofilplader)
Sammensætning Luk
  • 46.478,00 Standardprodukt Carport i træ Ever med opbevaring 430 x 770 cm Vægtykkelse 44 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Carport i træ Ever med opbevaring 430 x 770 cm Vægtykkelse 44 mm

  • Rummelig Carport med Opbevaring kombination
  • Kan også anvendes som haveskur
  • 44 mm tykke blokhusprofiler, så den er meget stabil og holdbar
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Carport i træ Ever med opbevaring 430 x 770 cm Vægtykkelse 44 mm

Du kan bruge denne bjælkehytte som et haveskur, og denne træcarport med opbevaring Ever er også meget velegnet til at beskytte din bil mod forskellige vejrforhold. Træcarport/overdækning Ever med opbevaring har en samlet bredde på 430 cm og en dybde på ikke mindre end 770 cm. Den overdækkede carport har en samlet dybde på ca. 551 cm og giver plads til en stor bil. SUV'er kan også stå under den. Dette takket være den frie højde på 200 cm. Det lukkede træskur med enkelt dør og vindue (som kan åbnes) er 430 cm bredt og ca. 219 cm dybt og giver plads til opbevaring af f.eks. haveredskaber og cykler.

Mål

Arealet af denne Tuindeco bjælkehytte er 219 x 430 cm. Der kan bestilles et trægulv med en tykkelse på 1,8 cm eller 2,6 cm sammen med bjælkehytten. Bjælkeskuret ved carporten har 1 vindue, der kan åbnes, og en dør med højde 196 cm og bredde 92 cm, inkl. ramme. Døren har en ramme, og ligesom vinduet har den enkeltlagstrude. Vinduet er 77 x 80 cm inklusive ramme. Fundamentet måler 750 x 410 cm. Carporten er forseglet med en væg på siden. Væggene er 44 mm tykke. Kiphøjden på carporten med sadeltag er 290 cm. Stolperne er 11 x 11 x 200 cm.

Tip: Placer de 3 stolper på solide betonsokler, se relaterede produkter.

Fundamentets mål                               410x750 cm
Mål                                                       430x770 cm
Kiphøjde                                                      290 cm 
Frihøjde                                                       200 cm
3 stolper                                                (13,5x13,5)
Vinduer 1                                                    (77x80)
Døre 1                                                      (92x196)
Ruder                                                    Enkeltruder
Tagtype                                                     Sadeltag
Kan bygges spejlvendt?                                     Ja

 

Beskyttelse: imprægnering, gennemsigtig bejdsning eller maling i en farve

Du har 4 muligheder for behandling af denne moderne havebygning:

1. Hvis du lader os imprægnere din bjælkehytte/carport Ever (anbefales), skal du tage højde for en ekstra leveringstid. Afhængigt af årstiden kan leveringstiden være længere. Se den aktuelle leveringstid for imprægnering her.

Hvis du ikke bryder dig om grønt imprægneret træ, kan du nu også vælge imprægnering i sølvgrå farve. Så får du dit sommerhus i robust stillads træ look og følelse! Dem, der lader os imprægnere deres sommerhus, behøver ikke at bejdse direkte. Efter ca. 3 måneder (når den fulde effekt er ude af dit sommerhus) anbefaler vi, at du maler. Dem, der vælger imprægnering, anvender normalt Embadecor transparent bejdse til deres sommerhus.

2. Vil du have din bjælkehytte i en flot hvid eller grå farve? Så kan du blot bestille denne hytte ubehandlet, fordelen er også den hurtige leveringstid. Vælg altid en grundmaling (isoleringsprimer) i hvid, transparent eller antracitgrå. Derefter males kabinen 2 gange mere i 1 eller flere farver. Mal f.eks. vinduesrammerne hvide og væggene grå.

Under monteringen anbefaler vi, at du som minimum påfører træet en grunding. Det er også tilrådeligt at påføre det første farvelag før eller under monteringen, især i bjælkehytteprofilernes tunge og rille, som du ikke kan nå senere. Ellers er der risiko for, at du kan se revner i træet eller primerfarven, efter at træet er blevet bearbejdet. Lad aldrig dine (malede) bjælkeprofiler stå i fuld sol eller i en varm garage, da dette øger risikoen for at de bliver skævt. Sørg for nogle bukke, som du kan lade dine profiler tørre på.

3. Ønsker du at behandle dit bjælkehus i en gennemsigtig farve for at holde åretegningen synlig? Vi anbefaler, at du bestiller dette bjælkehus ubehandlet (det kan leveres straks) og behandler det med Embadecor Transparent Stain (to lag). Du skal bruge 7 potter med Embadecor Transparent Stain på 2,5 liter pr. potte.

4. Maskinsprøjtning af primercoatings - Leveringstiden for maskinsprøjtning af en primercoating kan findes her. Leveringstiden kan være længere i sommersæsonen og omkring byggebranchens ferie. Bemærk venligst, at tagbeklædningen ikke er sprøjtet. For at opnå holdbarhed anbefaler vi en primer-belægning. Dette giver en bedre beskyttelse end imprægnering ved nedsænkning. Med en maskinel sprøjtemaling behøver du kun at male din bjælkehytte 2 gange i en Embalan-farve. Leveringstiden for denne løsning er relativt lang, og omkostningerne er relativt høje.

Hvis du ønsker at efterbehandle din carport/bjælkehytte, kan du få den sprøjtet i en grunding. Dette er muligt i farverne hvid, grå, antracit eller farveløs. Så behøver du kun at lakere færdig. Dette kan gøres med det specielt udviklede Embalan. Dette er en dækkende, silkeglans og vandfortyndbar maling. Grunding og topcoating har en højere holdbarhed end imprægnering. Du skal bruge 7 potter med 2,5 liter pr. potte.

Tagdækning

Til din Ever Carport / Overdækning skal du selv vælge og bestille tagmaterialet. Der er flere muligheder for at gøre dette. Du kan f.eks. vælge mellem tagshingles i forskellige farver og stilarter, robuste galvaniserede Easypan tagplader i galvaniseret stål eller letvægts Aquapan tagplader. Tagpladerne og Aquapan tagpladerne leveres som et komplet sæt. For Aquapan tagplader anbefales det at bruge tagpap som underlag. Tjek de ekstra muligheder for at bestille det tagmateriale, du ønsker (anbefales kraftigt). Denne Carport Ever har en robust konstruktion og er derfor også velegnet til tagdækning med tagsten af træ eller brugte tagsten.

Bemærk! Til montering af tagstenprofilplader bør du også bestille bredere vindspærre af imprægneret fyrretræ. Du kan også finde dem i de ekstra muligheder.

For at dræne regnvandet fra det spidse tag kan du også bestille komplette tagrendesæt, herunder et rendesæt 100 mm kunststof i farven antracit eller et rendesæt 125 mm galvaniseret. Luk væggene i denne carport med vores tunge og rillebrædder eller svensk tunge og rille.

Bemærk! Til montering af et tagrendesæt på Carport Ever med opbevaring skal du også bestille imprægnerede tagrendeplanker af fyrretræ. Du kan også finde disse under de ekstra muligheder.

Medfølger

Vinduet og døren leveres med enkeltglas. Hver bjælkehytte leveres med en komplet konstruktionstegning. Hængsler og låse til døren  medfølger også.

Bemærk! Papsøm og tagdækningssøm leveres ikke som standard, du skal bestille et startsæt til disse søm.

Fundament

Denne bjælkehytte/opbevaring Ever er nem og hurtig at samle. Sørg for et 100 % plant undergulv (fra fundamentsbjælker med drænprofil for at opnå en længere levetid) og saml alting helt vinkelret. Vi anbefaler, at sommerhuset behandles før montering. Vi anbefaler fundamentsbjælker af plast. De har en meget lang levetid og sikrer god dræning. Placer den på et jævnt undergulv af betonfliser, støbt betongulv eller eventuelt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlægter. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker. Bemærk venligst, at disse fundamentsbjælker rækker ca. 4 cm ud fra bjælken i forhold til bjælken i bjælkehuset. Placer dine stolper på betonsokler for at opnå en længere levetid. 

Startsæt

Til denne bjælkehytte Ever kan du bestille et startsæt som en ekstra mulighed. Dette startsæt er specielt udviklet og indeholder nogle vigtige komponenter. Dette startsæt indeholder et ventilationsgitter, stormankre og et havehussæt med papsøm og tagdækningssøm til montering af tagplanker og taglæder. Vi anbefaler, at du bestiller dette startsæt. Du finder det under ekstra muligheder.

For at sikre en god ventilation skal du placere en ventilationsrist øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er inkluderet som standard i startersættet, som du kan bestille via de ekstra muligheder.

Bestil også din flisebelægning til denne carport/ bjælkehytte. Hos Gadero finder du betonfliser, belægningssten og andre dekorative belægninger.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Udstillet i Middelfart Carport/Overdækning med opbevaring Ever Carport i træ Ever med opbevaring 430 x 770 cm Vægtykkelse 44 mm   |   Rummelig carport med opbevaring - kombination   |   44 mm tykke blokhusprofiler Rigeligt på lager
46.478,00 per stk. inkl. moms