Byggeri med mere

Byggeri med mere

Byggematerialer, pladematerialer, grantræ osv.

Se vores store udvalg af konstruktionstræ fra lyst grantræ til træplader. Vælg mellem SLS glathøvlede granbjælker, planker, profilbrædder eller råt stilladstræ. Vi tilbyder et bredt udvalg af størrelser og længder i lyst grantræ. Drag fordel af vores specialleverancer og attraktive priser på konstruktionstræ, plademateriale og meget mere. Vi leverer altid grantræ af høj kvalitet fra Skandinavien. Vi leverer træ i Danmark. 

Vi har også særlige sider om bjælker af douglasgran og imprægnerede bjælker til opførelse af træskure og shelters.

Ud over høvlede bjælker og brædder af grantræ tilbyder vi også råt tømmer. Råt grantræ er prisgunstigt og har en flot udstråling. Vi har både råt og høvlet grantømmer, tynde og tykke bjælker til f.eks. trapper eller bordplader, træbeklædning til vægbeklædning, gulvbrædder med fer og not, korte og lange klinkbeklædningsbrædder med stor og lille fer og not og meget mere. Som noget helt unikt har vi næsten alle bjælker og planker til salg i størrelser fra 270 til 540 cm. De mest solgte størrelser er 3 meter, 360, 390 og 420 cm.

Termer for tømmer

SLS-høvlede bjælker af grantræ er høvlede bjælker med afrundede hjørner. SLS kaldes også CLS, men det er mere et canadisk udtryk, mens SLS er et svensk udtryk. Et andet udtryk, du vil støde på, er fer og not, også kaldet pløjet-samling. Ved samling af brædder kan det være en fordel at de griber ind i hinanden, så der skabes en mere stabil konstruktion. Således fræser man en revne i den ene kant af brættet og en tap i modsatte. Revnen kaldes for not og tappen for fer.

Plademateriale

Hos Gadero finder du også flere og flere træpaneler. Fra prisgunstige OSB-plader til smukt plademateriale til under tagbeklædningen. Til møbelfabrikanter tilbyder vi MDF-plader med et hvidt grundet lag eller en lakfilm. Vi tilbyder også krydsfiner af høj kvalitet med en primerbelægning til dit interiør og eksteriør. 

Brugte byggematerialer

Hos Gadero finder du også brugte byggematerialer. Tænk f.eks. på gamle mursten, gamle hollandske fliser, stenmure og vognplanker. Ud over brugte byggematerialer leverer vi også gamle tromlesten til terrasser og indkørslser.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark