Bjælkehytter størrelse

Bjælkehuse efter størrelse

Leder du efter en bjælkehytte i en bestemt størrelse? Gadero har hytter i alle størrelser. Hvadenten du er på udkig efter et lille redskabsrum med få kvadratmeter, en garage eller et bjælkehus til kolonihaven, kan du finde det hos os. Der er mange muligheder, og derfor har vi inddelt hytterne i forskellige populære størrelser. For eksempel viser vi i kategorien bjælkehytter ca. 4x3 meter alle de hytter, som har omtrent denne størrelse. Det gør det muligt for dig at finde det ideelle havehus endnu hurtigere og nemmere. Kombinationer af huse med overdækket terrasse er også med på listen, såvel med fladt tag som med sadeltag.

Ud over rektangulære og kvadratiske bjælkehytter finder du også fem- og sekskantede bjælkehuse i vores udvalg. Der er således mange forskellige modeller i flere størrelser.

De helt små skure med eller uden vinduer kan typisk anvendes til haveredskaber, cykler, udelegetøj mv. De mellemstore og store huse er perfekte, hvis du mangler ekstra plads til overnattende gæster eller til timevis af hygge i haven. De store huse med kraftige vægge kan endvidere anvendes som kolonihavehus eller sommerhus.

Husene leveres som smarte byggesæt/samlesæt, hvor bjælkerne til hytten er skåret til efter mål. De kommer med det meste, du har brug for, når hytten skal opføres, såsom døre, vinduer og udførlig samlevejledning. Venligst bemærk at gulv og tagbeklædning i mange tilfælde skal tilkøbes separat. Dette gælder også træbeskyttelse til bjælkerne.

Du kan i øvrigt også vælge bjælkehytter efter vægtykkelse andetsteds på siden.

Alle størrelser hytter er i høj kvalitet, og du kan tilkøbe flere produkter, så hytten bliver helt komplet.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en bjælkehytte?

Der er flere aspekter at tage i betragtning, når du køber en bjælkehytte. Bjælkehytte størrelse er selvfølgelig et af de vigtigste. Huset skal passe ind i din have og passe til dit primære hus. Vægtykkelsen er også vigtig, især hvis huset skal bruges som kontor eller gæstebolig/anneks. Vær opmærksom på, at det kan kræve en tilladelse af opføre huse/hytter og garager på din grund.

Der findes mange forhandlere af bjælkehuse. Vores ambition er at have Danmarks største udvalg og samtidig tilbyde topkvalitet og god service. Har du brug for hjælp til at vælge en hytte? Tag da gerne kontakt med os telefonisk eller via e-mail.

Tag et kig og søg din hytte efter størrelse her. Byg nemt en hytte til din baghave eller et bjælkehus til din kolonihave- eller sommerhusgrund. Vi leverer til hele landet, dog kun til brofaste øer.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark