Bjælkehytte W4x3+3A Interflex 440 x 800 x 325 cm Vægtykkelse 50 mm

Produktnummer: IFW4x3+3A   |   Luksussommerhus med valmtag   |   Luksus 4-delt panel dørkonstruktion

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 4-6 uger

74.375,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 74.375,00 Standardprodukt Bjælkehytte W4x3+3A Interflex 440 x 800 x 325 cm Vægtykkelse 50 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte W4x3+3A Interflex 440 x 800 x 325 cm Vægtykkelse 50 mm

  • Vægtykkelse 50 mm
  • Leveres med lige tagplader som standard
  • Luksus 4-delt panel dørkonstruktion (2 faste dele)
  • Luksus 3-delte vippe- og drejevinduer
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Bjælkehytte W4x3+3A Interflex 440 x 800 x 325 cm Vægtykkelse 50 mm

Log Cabin W4x3+3A er en populær bjælkehytte med valmtag, som er inspireret af standardmodellen W4x3+3+3 fra Interflex. Denne model har dog et ekstra separat opbevaringsområde på 4 x 1,5 meter ud over det store opbevaringsområde og den store veranda på 4 x 3 meter, hvilket giver dig ekstra opbevaringsplads til f.eks. cykler eller haveredskaber. Kort sagt, med dette luksussommerhus med hætte, veranda og tilbygning får du et smukt og praktisk bjælkehus med mange muligheder. Blokhytte W4x3+3A hører til de ca. 8 x 4 meter store blokhytter på grund af de generøse dimensioner.

Denne W4x3+3A bjælkehytte med valmtag består af en robust vægtykkelse på 50 mm og er udstyret med moderne hegn på forsiden af verandaen. Denne W4x3+3A bjælkehytte fra interflex har et klassisk og autentisk udseende. Med denne robuste bjælkehytte med ekstra tilbygning bagtil og veranda foran kan du nyde din have komfortabelt og beskyttet om foråret og efteråret.

Blokhytten W4x3+3A fra Interflex har en samlet bredde på 440 cm, en dybde på ca. 800 cm og en kamhøjde på 325 cm. Skuret er ca. 400 cm bredt og 300 cm dybt og har masser af plads til opbevaring af haveredskaber, cykler og havemøbler. Gennem en enkelt dør på siden af denne dejlige bjælkehytte kan du komme ind i tilbygningen/opbevaringsrummet på 400 x 150 cm, som ligger på bagsiden af bjælkehytten. Gennem den dobbelte dør kan du komme ind på den rummelige overdækkede veranda på ca. 400 cm bred og 300 cm dyb fra forsiden af skuret. Den rummelige veranda foran giver masser af plads til et stort havesæt eller et loungesæt. Sidemuren og hegnet på verandaen er beskyttet, så du kan også slappe af om foråret og efteråret.

Verandaåbningen og dreje- og vendevinduet kan placeres i venstre eller højre side. Det betyder, at W4x3+3A valmtagshytten kan bygges som et spejlvendt billede (med undtagelse af dørenes rotationsretning).

Bemærk venligst! Når du bestiller denne bjælkehytte med tilvalget "udvendig coating" (ekstra pris), er det ikke muligt at bygge et spejlbillede. Du skal angive dette separat på forhånd i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

Bjælkehytte W4x3+3A Interflex - Vægtykkelse 50 mm og isoleringsglas

Interflex W4x3+3A bjælkehytten er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på 50 mm. Fordi verandaens sidevæg også består af 50 mm tykke blokhusprofiler, er denne væg helt lukket, og du vil ikke blive generet af vinden. Denne luksuriøse havebygning i træ med ulvetag og veranda er udstyret med en 4-delt panel dørkonstruktion, hvoraf 2 er faste. På siden af skuret er der et 3-delt vip- og drejevindue. Det ekstra anneks/opbevaringsrum kan nås via en separat enkelt dør med et lille vindue og ligger på siden af bjælkehytten. Både dørene og det 3-delt vindue er udstyret med isoleringsglas.

Type/Model W4x3+3A
Træart Kvalitetsgran af nordeuropæisk gran
Tykkelse af væggen 50 mm
Udvendige dimensioner væg 410 x 770 cm
Udvendige dimensioner (inklusive ører)   440 x 800 cm
Veranda (dybde) 300 cm
Sidevæg (højde) 221 cm
Højde på højderyggen 325 cm
Overfladeareal 31,58 m2
Type af tag Valmtag
Glas Isolerende glas

Tagdækning

Interflex W4x3+3A bjælkehytten leveres som standard med Lige  tagshingles i sort/grå til tagdækning. Via de ekstra muligheder har du også mulighed for at bestille tagsten Lige i forskellige andre farver (uden merpris) eller i varianten Bæverhale (mindre merpris) i farverne sort/grå, grøn og rød. 

Bemærk venligst! Papsøm (til montering af tagskifer) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke som standard, men kan bestilles separat via de ekstra muligheder.

Ønsker du at færdiggøre taget på Interflex W4x3+3A bjælkehytten på en mere luksuriøs og holdbar måde? Derefter kan du vælge lette Onduvilla tagsten i forskellige farver. Disse tagplader leveres som et komplet sæt og har det attraktive naturlige udseende af rigtige tagsten takket være den 3-tone farve. Standard Onduvilla tagpladerne fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagpladerne også i særlige farver, herunder terrakotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagplader. 

Til afledning af regnvand kan du også bestille et 150 mm bredt PVC-rendesæt i grå farve i ekstraudstyret. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Beskyttelse: imprægnering eller belægning

Denne Interflex W4x3+3A bjælkehytte leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex W4x3+3A bjælkehytte:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer din bjælkehytte (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Blokhytten leveres derefter som standard (dip) imprægneret i grøn farve. Ved at bestille det imprægnerede bjælkehus W4x3+3A fra Interflex beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og (blåt) træ. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex W4x3+3A bjælkehytte i (Submerged) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) og funktion. Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoating. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. BELÆGNING - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning udvendig. Dette vil give sommerhuset en 2-lags behandling (i den ønskede farve) af ydersiden af væggene. Vinduer og døre skal behandles på 2 sider. Bemærk venligst! Tagbjælkerne og tagpladerne på bjælkehytten er ikke belagt. I denne bjælkehytte med sidefortelt er de synlige vægge under forteltet også belagt.

Bemærk venligst! Hvis du bestiller denne bjælkehytte med den overfladebehandlede udvendig løsning (se ovenfor), kan den ikke bare bygges som et spejl. Angiv venligst dette separat i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

3. COATING - Complete - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating Complete. Dette vil give bjælkehytten en 2-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene på indersiden og ydersiden, tagbrædderne/-delene på den ene side og døre og vinduer på den anden side.

Overfladebehandling Væglag Grundfarve og accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lys grågrøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating Wall Layer Basic Colour kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating wall layer basic colour) kan du også vælge at få en accentfarve til døre, stolper, stivere, hegn og facadelister overfladebehandlet uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accent colour). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af døre, stolper, stivere, hegn og facaderammer.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating Accent Colour kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Overfladebehandling Tapet grundfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en akcentfarve behandlet alene! Hvis du vælger kun muligheden Coating Wallpaper Base Colour, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex W4x3+3A-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Overfladebehandlingen beskytter bygningen i 2-3 år. 

Trægulv

Denne bjælkehytte leveres som standard uden et gulv til opbevaring. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille en pakke med trægulv/fundament (tillægsgebyr). Du kan vælge mellem et ubehandlet gulv eller et imprægneret gulv. Pakken består af gulvbrædder med en tykkelse på 26 mm, imprægnerede fundamentsbjælker og afslutningslister.

Fundament

Denne Interflex W4x3+3A bjælkehytte er nem og hurtig at samle. Sørg for, at fundamentet er 100 % plant (fundamentbjælker med drænprofil giver en længere levetid), og at alt er monteret vinkelret. Vi anbefaler, at havebygningen behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt).

Placér fundamentsbjælkerne på et jævnt undergulv af betonfliser, et støbt betongulv eller om nødvendigt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. Vi anbefaler fundamentsbjælker i alle tilfælde.

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre en god ventilation skal du placere en ventilationsrist øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og imprægneret (ekstra mulighed), hvis det er tilgængeligt på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan stige i højsæsonen. Se de aktuelle forventede leveringstider for Interflex bjælkehytter her.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Valmtag + Veranda + tilbygning Blokhut W4x3 3A Interflex Onbehandeld Sfeerfoto Bjælkehytte W4x3+3A Interflex 440 x 800 x 325 cm Vægtykkelse 50 mm   |   Luksussommerhus med valmtag   |   Luksus 4-delt panel dørkonstruktion
74.375,00 Pr. stk. inkl. moms