Filtre:

Bjælkehytte vægtykkelse 70 mm

Her finder du bjælkehytter til selvbyg med vægtykkelse 70 mm. Trætykkelsen på 70 mm er én af vægtykkelserne i vores sortiment. I 70 mm tykkelse finder du diverse præfabrikerede bungalows i træ samt luksus havehuse som kan bruges som indkvartering/gæstehuse/annekser. Denne vægtykkelse er interessant for kunder, som er på udkig efter en holdbar bjælkehytte-byggepakke. På grund af de imponerende tykke vægge har du egentlig allerede en isoleret feriehytte, træskur eller bjælkehus. Isolér også dit gulv og tag for en fuldt isoleret bjælkehytte.

Leveringstiden for 70 mm bjælkehytter er typisk 2-3 uger, men i den travle forårs- og sommersæson kan den blive forlænget.

 

Vi leverer alt fra komplette præfabrikerede feriehuse i træ med 7 cm trætykkelse til moderne havehuse med lounge-overdækning i vægtykkelse 70 mm. De 70 mm tykke vægge giver allerede en ret god naturlig isolation af dine vægge. Takket være dobbelt fer og not får du desuden en meget solid og robust helhed.

Klik dig videre til vores populære hytter med flere rum, præfabrikerede ferieboliger og boliger til midlertidig brug (f.eks. som plejebolig eller ved husbyggeri) i 7 cm tykke blokhusprofiler.

 

blokhut profielen 70 mm geisoleerde wanden

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark