Filtre:

Bjælkehytte vægtykkelse 40 mm

Udforsk på denne side alle bjælkehytter med en trætykkelse på ca. 40 mm. Denne vægtykkelse er for kunder, som leder efter en holdbar og professionelt udført bjælkehytte. Med vægtykkelsen på 40 mm har du en væsentlig tykkere væg end standarden på 28 mm. Havehusene af 40 mm blokhusprofiler har desuden dobbelt not og fer. Det giver dig en endnu mere stabil struktur. Med den rette vedligeholdelse og det rette fundament vil din bjælkehytte med vægtykkelse 40 mm nemt kunne holde i 30 år.

Vælg mellem 40 mm bjælkehytter, der kun består af et enkelt opbevaringsrum eller gå efter luksus bjælkehytter med overdækning (lounge-område). Vælg mellem forskellige trendy modeller med fladt tag eller pulttag.

 

Vi leverer alt fra prisvenlige træskure, komplette udendørs opholdssteder til moderne havehuse med lounge-overdækning i vægtykkelse 40 mm. På grund af den dobbelte fer og not og kraftige vægtykkelse på hele 4 cm, anbefaler vi så absolut denne størrelse. Her får du glæde af dit havehus i mange flere år!

 

blokhut wanden 40 mm

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark