Bjælkehytte Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Vægtykkelse 70 mm

Produktnummer: DE2637   |   Ideel som anneks eller luksus feriebolig i træ   |   Leveres med dobbeltglas

Rigeligt på lager På forespørgsel

172.066,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Tagbeklædning spidst tag
Tætningsmiddel til tagdækning / tagbrønd
Tagrendesæt
Imprægneringsmiddel (skal selv anbringes)
Embalan isoleringsgrunder (påfør selv) + Embalan dækkende maling bestilles med
Embadecor Transparent Bejdse (skal selv anbringes)
Bestil ekstra Embalan Dækkende Maling (skal selv anbringes) + Embalan Isolering
Startersæt (Papsøm, Tagpladesøm, Sæt stormbeskyttelse og Ventilationsrist)
Ekstra væglag
Få Imprægnering (leveringstid 11 uger)
Døre & Vinduer Pakke
Sammensætning Luk
 • 172.066,00 Standardprodukt Bjælkehytte Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Vægtykkelse 70 mm
 • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
 • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Vægtykkelse 70 mm

 • Leveres med dobbeltglas
 • Ideel som anneks eller luksus feriebolig i træ
 • Med beslag og cylinderlås med 2 nøgler
 • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)
 • Ekskl. gulvpakke

Bjælkehytte Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Vægtykkelse 70 mm

Er du på udkig efter et luksuriøst pour træhus med overdækket veranda? Bjælkehuset Letterkenny er ca. 11 meter bredt og 6 meter dybt, og du kan faktisk ikke længere kalde det et havehus, men bare et hus. Dette træhus med 70 mm tykke vægge har en indgang, 4 værelser og 10 vinduer, som alle kan åbnes og med termoruder. Overdækningen/verandaen med en dybde på ca. 171 cm på havehuset Letterkenny giver masser af plads til f.eks. et havesæt, så du også kan nyde udelivet på varme sommerdage.

Gør Letterkenny bjælkehuset til et luksuriøst havekontor, plejebolig, feriebungalow eller en mandehule af træ. I dette træhus er alle brædder sparet efter mål, og bjælkehytteprofilerne er udhulet, hvor det er nødvendigt.

Letterkenny bjælkehuset måler 1120 x 595 cm. Fundamenter størrelse 1100 x 575 cm. Taghøjden på dette imponerende træhus er ca.304 cm. Dette træhus har ikke mindre end 2 singletdøre og 1 dobbeltdør. Den dobbelte dør under terrasseoverdækningen er 160 x 198 cm inkl. ramme. De 2 enkelt yderdøre er 95 x 198 cm inklusiv ramme. Alle 10 vinduer kan åbnes og er af forskellig størrelse. Profilerne til bjælkehytter er ikke mindre end 70 mm tykke og er perfekt til isolering. 

Bjælkehytten Letterkenny kan bygges spejlvendt. 

Medfølger standard til bjælkehytte Letterkenny

Denne bjælkehytte Letterkenny med vægge på 70 mm leveres standard med en låsbar cylinderlås, 2 nøgler og dørhængsler til sikker montering af dørene. På denne måde er dit bjælkehus sikkert aflåst, hvilket er meget praktisk, hvis du bruger dette træhus som anneks eller arbejdsplads. 

Bemærk: Leveres uden gulvpakke

Høvlet træ Ja
Mål 1120x595 cm
Fundamentets mål 1100x575 cm
Kiphøjde 304 cm
Front baldakin 171 cm
Stolper 2
Vinduer der kan åbnes i alt: 10 vinduer
3 (71x90cm)
1 (51x51cm)
2 (135x51cm) 5 (135x51cm)
5 (135x90cm (8cm)1x9cm (80cm) 8cm (80cm)
1x9cm (8cm
)1x9cm )
1 (160x198cm)
Ruder Termoruder
Tag Type Sadel Tag
Tagbeklædning Ingen
Tagareal 75,4 m²
Rumindhold 116,5 m³
Areal (m²) 58,9 m²

 

Beskyttelse: imprægnering, gennemsigtig bejdsning eller maling i en farve

Du har 3 muligheder for behandling af dette moderne og store havehus.

1. Når du lader os imprægnere din bjælkehytte Letterkenny (anbefales), skal du tage højde for en ekstra leveringstid. Afhænger af årstiden kan leveringstiderne være længere. Venligst kontakt os for aktuel leveringstid.

Hvis du ikke kan lide grønt imprægneret træ, kan du også vælge sølvgrå imprægnering. Så har du din bjælkehytte i robust stilladstræ look og stemning! Dem, der lader os imprægnere deres sommerhus, behøver ikke at bejdse direkte. Efter ca. 3 måneder (når den fulde effekt af dit sommerhus er væk) anbefaler vi, at du afslutter grinds. De, der vælger imprægnering, handler normalt deres sommerhus med Embadecor transparent bejdse.

2. Vil du foretrække dit sommerhus i en flot hvid eller grå farve? Så kan du blot bestille dette sommerhus ubehandlet, fordelen er også den hurtige leveringstid. Vælg altid en grundmaling (isoleringsgrunder) i hvid, transparent eller antracitgrå. Mal derefter bjælkehytten 2 gange mere i 1 eller flere farver. Mal f.eks. vinduesrammerne hvide og væggene grå.

Under montages anbefaler vi, at du sum minimum påfører træet en grunding. Det er også tilrådeligt at påføre det første farvelag før eller under monteringen, især i bjælkehytteprofilernes fer og ikke, som du ikke kan nå senere. Ellers er der risiko for, at du kan se revner i træet eller primerfarven, efter at træet er blevet bearbejdet. Lad aldrig dine (malede) bjælkeprofiler stå i fuld sol eller i en varm garage, da dette øger risikoen for at blive skævt. Sørg for nogle bukke, som du kan skuffe dine profiler tørre på.

3. Ønsker du at behandle dit bjælkehus i en gennemsigtig farve for at holde åretegningen synlig? Vi anbefaler, at du bestiller dette bjælkehus ubehandlet (det kan så hurtigt leveres) og behandler det med Embadecor Transparent Bejdse (to lag). Du skal bruge 19 spande med Embadecor Transparent Bejdse à 2,5 liter.

Selv behandle i en transparent farve eller farvetone, mere info og tips

Ønsker du selv at grunde dit bjælkehus? Vælg hertil Embalan Insulation (1 lag), så du selv kan grunde påføre. Efter påføring af primeren skal du male 2 til 3 gange med den specielt udviklede Embalan dækkende maling for at opnå den korrekte lagføring (indvendigt og udvendigt). Embalan dækkende grind er en uigennemsigtig, silkeglans og vandopløselig grind. Du skal bruge 19 spande med Embalan på 2,5 liter til denne model.

Mal fer og not, før du begynder at bygge Letterkenny bjælkehytten. Embalan dækkende grind fås i forskellige farver. Her kan du se farveskemaerne for de tilgængelige farver af Embalan dækkende maling, som du kan bestille via de ekstra muligheder. Bemærk venligst! For at anvende Embalan dækkende maling skal du også bestille Embalan isolering.

Tagbeklaedning

Bjælkehytte Letterkenny leveres standard uden tagbeklædning. Du kan bestille det sum en ekstra mulighed. Der er flere muligheder for at gøre dette. Vælg f.eks. mellem tagshingles i forskellige farver og stilarter, kraftige galvaniserede Easypan tagplader i galvaniseret stål eller lette Aquapan tagstensplader. Tagpladerne og Aquapan tagpladerne leveres som et komplet sæt. For Aquapan tagplader anbefales det at bruge tagpap som underlag. Se på de ekstra muligheder for at bestille det tagmateriale, du ønsker (anbefales kraftigt). Denne bjælkehytte Letterkenny har en solid konstruktion og er derfor også egnet til at blive dækket med trætagsten eller genbrugstagsten.

Bemærk!  Når du bruger tagpladeprofiler, anbefaler vi, at du også bestiller den brede vindspærre (ekstraudstyr).

For at dræne regnvand fra taget er det ogsaa muligt at bestille et komplet tagrendesæt. Vælg mellem et 100 mm plastrendesæt eller et 125 mm galvaniseret rendesæt. Komplette rendesæt leveres altid med imprægneret tagrendeplanke.

Bemærk! Farven på de brede vindspærrer og de imprægnerede tagrendeplanker kan afvige en smule fra farven på det ubehandlede træ i bjælkehuset.

Startsæt (ekstra mulighed)

Til Letterkenny bjælkehytten kan du bestille et startsæt som en ekstra mulighed. Dette startsæt er specielt udviklet og indeholder nogle vigtige komponenter til Letterkenny bjælkehytten. Dette startsæt indeholder et ventilationsgitter, stormankre og et havehussæt med asfaltsøm og tagdækningssøm til montage af tagplanker og taglæder. Vi anbefaler, at du bestiller dette startsæt, du finder det under ekstra muligheder.

Bemærk! Papsøm og tagsøm til montering af tagplanker og tagskifer er ikke sammen med standardleveringer, du skal bestille et startsæt til disse.

Ventilation

For at sikre en god ventilation skal du placere en ventilationsrist øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk find og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med fundet, som fastgøres på indersiden af ​​dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormandssættet er inkluderet som standard i startsættet, som du kan bestille via de ekstra muligheder.

Vil du lave din egen bjælkehytte på mål? Se vores udvalg af stabelbare bjælkeprofiler, individuelle stolper eller træstolper med slids.

Luksusvinduer og -døre

Letterkenny bjælkehytten leveres som standard med en luksuspakke med vinduer og døre. Denne luksuspakke med vinduer og døre består af:

• Træsort: Lamineret fyrretræ 54mm
• Vinduesrammens tykkelse: 54mm
• Dørrammens tykkelse: 54mm
• Dobbeltglas i vinduerne: 4/14/4mm
• Døre med terningglas: 4/14/4mm
• Vinduesvandrender: Aluminium
• Vindueåbningssystem: Vippe og dreje (1 - håndsystem)
• Dørlås: 3-punktslås

Bjælkehuset Letterkenny kan også leveres med en pakke vinduer og døre af PVC (hvid) mod en ekstra pris. Se på de ekstra muligheder, når du ønsker at bestille Letterkenny med en pakke af PVC-vinduer og døre. Sættet med vinduer og døre af plast består af:

 • Materiale: PVC
 • Vinduesrammetykkelse: 74x64mm
 • Dørrammes tykkelse: 74x64mm
 • Terningglasfinder: 4/16/4mm
 • Døre med terningglas: 4/16/4mm
 • Farve: Hvid (RAL9016)
 • Vindueåbningssystem: Vippe og dreje (1-hånds system)
 • Dørlås: 3-punktslås
 • U-værdi: 1,33W(m2k)
 • Tætning: Tætningslister gummi
 • Beslag- og låseudstyr: Siegenia Titan AF (HVID)

Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Udstillet i Middelfart Bjælkehytte Letterkenny Ubehandlet Bjælkehytte Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Vægtykkelse 70 mm   |   Ideel som anneks eller luksus feriebolig i træ   |   Leveres med dobbeltglas Rigeligt på lager
172.066,00 Pr. stk. inkl. moms