Bjælkehytte Chloe 400 x 300 x 243 cm Vægtykkelse 40 mm

Produktnummer: DE117267   |   Med gratis termoruder | Masser af lys

24 stk. på lager 2-3 ugers leveringstid

22.137,00 per stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Tagbeklædning spidst tag
Tætningsmiddel til tagdækning / tagbrønd
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Vindueskit
Imprægneringsmiddel (skal selv anbringes)
Embalan isoleringsgrunder (påfør selv) + Embalan dækkende maling bestilles med
Embadecor Transparent Bejdse (skal selv anbringes)
Bestil ekstra Embalan Dækkende Maling (skal selv anbringes) + Embalan Isolering
Startersæt (Papsøm, Tagpladesøm, Sæt stormbeskyttelse og Ventilationsrist)
Ekstra væglag
Få Imprægnering (leveringstid 8 uger)
Fundementplanker med drænriller
Pæle + konstruktionsbrædder (fundering) (eksklusiv jernvarer)
Sammensætning Luk
  • 22.137,00 Standardprodukt Bjælkehytte Chloe 400 x 300 x 243 cm Vægtykkelse 40 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte Chloe 400 x 300 x 243 cm Vægtykkelse 40 mm

  • Lavet af holdbart skandinavisk fyrretræ
  • Vinduer og døre med termoruder
  • Ideel som havekontor eller ekstra opbevaringsplads i haven
  • Ubehandlet træ (behandling anbefales på det kraftigste)
  • Startsæt ikke inkluderet; nødvendigt til tagpap, så bestil sammen.
  • Ekskl. tagdækning

Bjælkehytte Chloe 400 x 300 x 243 cm Vægtykkelse 40 mm

Vil du gerne købe en feriebungalow, et luksusarbejdsområde (skønhedssalon eller hobbyrum) eller et byggesæt til en plejebolig af nordeuropæisk grantræ? Og er du på udkig efter et træhus med masser af lys? Denne 4x3 meter store bjælkehytte er rummelig og har foldedøre og et vindue foran. Det betyder meget lys i havehuset. Chloe Bjælkehytten har en vægtykkelse på 40 mm og leveres med dobbeltruder. Sadeltaget er attraktivt, og du kan bruge det som opbevaringsrum, udhus eller havekontor.

Chloe bjælkehytte 400 x 300 x 243 cm Vægtykkelse 40 mm

Chloe bjælkehytte 400 x 300 x 243 cm Vægtykkelse 40 mm
Vinduer og døre er med termoruder. Chloe bjælkehytten leveres med et komplet sæt skruer og en konstruktionstegning. De løse stænger til vinduer og døre er også inkluderet. Denne bjælkehytte leveres standard med en låsbar cylinderlås, 2 nøgler og dørhængsler til sikker montering af dørene.

Specifikationer Bjælkehytte Chloe:

> Høvlet træ: Ja
> Træart: Skandinavisk gran
> Vægtykkelse: 40 mm
> Mål: 400 x 300 cm
> Baldakin: Ingen
> Mål for fundamentet: 380 x 280 cm
> Højderyggen: ca. 243 cm
> Vinduer: Ja, 1 (87x125)
> Døre: 1 dobbeltdør (162x189)
> Type af ruder: Dobbeltruder
> Tagtype: Sadeltag
> Tagdækning: Ekskl.
> Overflade: 10,6 m²
> Tagareal (m²): 15,0 m²
> Indhold (m³): 24,4 m³
> Kan bygges spejlvendt? Ja

Startsæt (ekstra mulighed)

Til Chloe bjælkehytten kan du bestille et startsæt som en ekstra mulighed. Dette startsæt er specielt udviklet og indeholder nogle vigtige komponenter til Chloe bjælkehytten. Dette startsæt indeholder et ventilationsgitter, stormankre og et sæt med papsøm og tagdækningssøm til montering af tagplanker og tagpap. Vi anbefaler, at du bestiller dette startsæt, som du finder under de ekstra muligheder.

Bemærk venligst! Papsøm og tagdækningssøm er ikke inkluderet i standardleveringen, du skal bestille et startsæt for disse søm.

Ventilation

For at sikre en god ventilation skal du placere en ventilationsrist øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og en længere holdbarhed for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er inkluderet i det startsæt, som du kan bestille via de ekstra muligheder.

Beskyttelse: imprægnering, gennemsigtig bejdsning eller maling i en farve

Du har 3 muligheder for behandling af dette moderne havehus:

1. Hvis du lader os imprægnere din Chloe bjælkehytte (anbefales), skal du tage højde for en ekstra leveringstid. Afhængigt af årstiden kan leveringstiden være længere.

Hvis du ikke bryder dig om grønt imprægneret træ, kan nu også vælge sølvgrå imprægnering. Så får du dit havehus i et robust stilladstræ look! Hvis du lader os imprægnere dit havehus, behøver du ikke at bejdse direkte. Efter ca. 3 måneder (når den fulde effekt af dit sommerhus er væk) anbefaler vi, at du afslutter malingen. Vælger du imprægnering, behandles havehuset bedst med Embadecor transparent bejdse.

2. Vil du foretrække dit havehus i en flot hvid eller grå farve? Så kan du blot bestille denne hytte ubehandlet, hvilket har den fordel, at leveringstiden er hurtigere. Vælg altid en grundmaling (isoleringsgrunder) i hvid, transparent eller antracitgrå. Mal derefter bjælkehytten 2 gange mere i 1 eller flere farver. Mal f.eks. vinduesrammerne hvide og væggene grå.

Under monteringen anbefaler vi, at du som minimum påfører træet en grunding. Det er også tilrådeligt at påføre det første farvelag før eller under monteringen, især i bjælkehytteprofilernes fer og not, som du ikke kan nå senere. Ellers er der risiko for, at du kan se revner i træet eller primerfarven, efter at træet er blevet bearbejdet. Lad aldrig dine (malede) bjælkeprofiler stå i fuld sol eller i en varm garage, da dette øger risikoen for at de bliver skæve. Sørg for nogle bukke, som du kan lade dine profiler tørre på.

3. Ønsker du at behandle dit bjælkehus i en gennemsigtig farve for at holde årerne synlige? Vi anbefaler, at du bestiller dette bjælkehus ubehandlet og behandler det med Embadecor Transparent Bejdse (to lag). Du skal bruge 5 dåser Embadecor Transparent Bejdse på 2,5 liter pr. dåse.

Fundament

Denne Chloe hytte er nem og hurtig at samle. Sørg for et 100 % plant undergulv (af fundamentsbjælker med drænprofil for længere levetid) og saml alt rent vinkelret. Vi anbefaler, at du behandler bjælkehytten før montering. Det tilrådes at bruge fundamentsbjælker af plast. De har en meget lang levetid og giver et godt dræn. Placer dem på et jævnt undergulv af betonfliser, et støbt betongulv eller eventuelt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker. Bemærk venligst, at disse fundamentsbjælker rækker ca. 4 cm ud fra bjælken i bjælkehuset.

Tagdækning

Til Chloe bjælkehytten kan du bestille tagdækning som en ekstra mulighed. Der er flere muligheder. Vælg mellem tagshingles i forskellige farver og stilarter, robuste tagplader i galvaniseret stål Easypan Roof tagplader eller lette Aquapan tagplader. Tagpladerne og Aquapan tagpladerne leveres som et komplet sæt. For Aquapan tagplader anbefales det at bruge tagpap som underlag. Se de ekstra muligheder for at bestille det ønskede tagdækningsmateriale. Dette sommerhus har en robust konstruktion og er derfor også velegnet til at blive dækket med tagsten af træ eller genbrugs tagsten.

Alternative bjælkehytter

Leder du efter en bjælkehytte med (omtrent) de samme mål? Så vælg til bjælkehytte Skov. Bjælkehytte Arne er lidt større end denne blokhytte. Hvis du stadig ønsker et hjørne bjælkehus eller et bjælkehus i en anden stil, så er bjælkehus Lotte eller Aksel et godt alternativ for dig. De nævnte bjælkehytter kan du finde under overskriften alternative produkter nederst på siden.

 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Tuindeco Bjælkehytte Chloe Bjælkehytte Chloe 400 x 300 x 243 cm Vægtykkelse 40 mm   |   Med gratis termoruder | Masser af lys
22.137,00 per stk. inkl. moms