Bjælkehytte Chappo med baldakin 598 x 300 x 217 cm Vægtykkelse 28 mm

Produktnummer: DE11194   |   Kombination af haveskur og overdækket terrasse   |   Kan også opbygges spejlvendt   |   Inkl. dobbeltdør (enkeltlagsglas)

35 stk. på lager 2-3 ugers leveringstid

15.798,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Tagbeklædning fladt tag
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Tagprofil
Vindueskit
Imprægneringsmiddel (skal selv anbringes)
Embalan isoleringsgrunder (påfør selv) + Embalan dækkende maling bestilles med
Embadecor Transparent Bejdse (skal selv anbringes)
Bestil ekstra Embalan Dækkende Maling (skal selv anbringes) + Embalan Isolering
Startersæt (Papsøm, Tagpladesøm, Sæt stormbeskyttelse og Ventilationsrist)
Ekstra væglag
Få Imprægnering (leveringstid 11 uger)
Fundementplanker med drænriller
Pæle + konstruktionsbrædder (fundering) (eksklusiv jernvarer)
Sammensætning Luk
  • 15.798,00 Standardprodukt Bjælkehytte Chappo med baldakin 598 x 300 x 217 cm Vægtykkelse 28 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte Chappo med baldakin 598 x 300 x 217 cm Vægtykkelse 28 mm

  • Opbevaringsrum og overdækning i 1 model
  • Attraktiv pris
  • Bestseller
  • Startsæt ikke inkluderet; essentielt ved tagpap, bestil da med.
  • Eksklusive tagbeklædning
  • Ubehandlet (behandling stærkt anbefalet)

Bjælkehytte Chappo med baldakin 598 x 300 x 217 cm Vægtykkelse 28 mm

Denne prisgunstige Chappo bjælkehytte er udført i ubehandlet skandinavisk grantræ. Om sommeren kan du nyde skyggen om dagen, og du kan sidde længere udenfor om aftenen i ly af sidebaldakinen med en bredde på ca. 308 cm. En overdækning med opbevaringsrum sikrer, at du har alt inden for rækkevidde i én praktisk udendørs bygning. Det lukkede rum i bjælkehytte Chappo er meget velegnet til opbevaring af dine havemøbler, cykler og haveredskaber. Denne træhytte Chappo fra Tuindeco kan også opbygges spejlvendt.

BjælkehytteDIRECT = Hurtig levering af bjælkehytte Chappo.

Har du travlt? Vi kan også levere Chappo-DIRECT bjælkehytten fra lager inden for kort tid til dit hjem (ca. 2 uger). Du har til denne såkaldte Bjælkehytte-DIRECT -service hos Gadero et begrænset udvalg af ekstra valgmuligheder. Du kan f.eks. ikke få hytten imprægneret eller sprøjtet med grunder. Du kan få flere oplysninger om DIRECT-servicen ved at kikke på Bjælkehytte Chappo-Direct.

Startsæt (ekstra mulighed)

Til bjælkehytte Chappo med baldakin kan du bestille et startsæt som en ekstra valgmulighed. Dette startsæt er specielt udviklet og indeholder nogle vigtige dele. Sættet indeholder et ventilationsgitter, stormsikringssæt og havehussæt med papsøm, tagpladesøm til montering af tagplader og tagpap. Vi anbefaler at bestille dette startsæt med, som du finder under ekstra valgmuligheder.

Bemærk venligst! Papsøm og tagpladesøm leveres ikke med som standard, hertil skal du bestille startsættet.

For at sikre god ventilation placeres et ventilationsgitter øverst på den ene væg og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormsikringssæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er inkluderet i det startsæt, som du kan bestille via de ekstra muligheder.

Beskyttelse og forlængelse af levetiden: imprægnering, gennemsigtig bejdsning eller maling i en farve

Du har 3 muligheder for behandling af dette moderne træhus:

1. Hvis du lader os imprægnere dit bjælkehus Chappo (anbefales), skal du tage højde for ekstra leveringstid på 6-8 uger i forlængelse af den normale leveringstid. Afhængigt af årstiden kan leveringstiden forlænges yderligere.

Hvis du ikke kan lide grønt imprægneret træ, kan nu også vælge sølvgrå imprægnering. Så får dit havehus et rustikt stilladstræ-look! Hvis du lader os imprægnere din træhytte, behøver du ikke at bejdse med det samme. Efter ca. 3 måneder (når træet ikke længere 'giver sig') anbefaler vi, at du giver den en behandling. De, der vælger imprægnering, behandler normalt deres havehus med Embadecor transparent bejdse.

2. Vil du foretrække din træhytte i en flot hvid eller grå farve? Så kan du blot bestille den ubehandlet, hvilket har den fordel, at leveringstiden er kort. Ønsker du selv at grundmale dit bjælkehus? Så kan du vælge Embalan isoleringsgrunder (1 lag), så kan du selv påføre primeren. Efter påføring af grunderen skal du male 2 til 3 gange med den specielt udviklede Embalan dækkende maling for at opnå den korrekte lagtykkelse (indvendigt og udvendigt). Embalan dækkende maling er en uigennemsigtig, vandopløselig maling med silkeglans. Du skal bruge 5 bøtter Embalan med en kapacitet på 2,5 liter. Mal fortrinsvis fer og not, før du begynder at bygge bjælkehytte Chappo. Venligst bemærk! Når du maler med Embalan dækkende maling anbefales det, at du bestiller Embalan isoleringsgrunder med.

Før monteringen anbefaler vi, at du som minimum påfører træet et lag grundmaling. Det er også tilrådeligt at påføre det første farvelag før eller under monteringen, især i bjælkehytteprofilernes fer og not, som du ikke kan nå senere. Ellers er der risiko for, at du kan se revner igennem grundmalingen eller selve malingen, efter at træet har givet sig. Lad aldrig dine (malede) bjælkeprofiler stå i fuld sol eller i en varm garage, da dette øger risikoen for at de bliver skæve. Sørg for nogle bukke, som du kan lade dine profiler tørre på.

3. Ønsker du at behandle dit bjælkehus i en gennemsigtig farve for at beholde strukturerne i træet synlige? Vi anbefaler da, at du bestiller dette bjælkehus ubehandlet og behandle det med Embadecor Transparent Bejdse (to lag). Du skal bruge 5 bøtter med Embadecor Transparent Bejdse på 2,5 liter pr. bøtte.

Tagbeklædning

Chappo bjælkehytten leveres som standard uden tagbeklædning. Som en ekstra mulighed kan du bestille holdbart tagmateriale (anbefales). Se på de ekstra muligheder, hvis du ønsker at bestille Easyroofing selvklæbende tagfolie (let at påføre selv) eller EPDM-gummifolie (meget holdbar). Venligst bemærk: Bestil en ekstra dåse spraylim for hver 5 m2 EPDM!

Til afledning af regnvand fra det let skrånende flade tag kan du også bestille et komplet sæt tagrender. Se på de ekstra muligheder, hvis du ønsker at bestille et 100 mm plastrendesæt i farven antracit eller et 125 mm galvaniseret rendesæt.

Vælger du tagpap som tagbeklædning? Da anbefales det at bestille et startsæt.

Mål

Vægtykkelsen er 2,8 cm, og det samlede areal af denne bjælkehytte er 6x3 meter. Det lukkede rum er 300 cm x 298 cm, og sidebaldakinen udvider husets bredde med ca. 300 cm. Havehusets højde er 217 cm foran og 190 cm bagpå, dette kan øges ved at vælge et ekstra væglag, hvilket anbefales til høje personer. Sommerhusets fundamentmål er 578 cm x 280 cm. Stolpen foran ved baldakinen er 7 cm tyk. Dobbeltdøren i bjælkehytten giver en rummelig passage til dine haveredskaber og er også indrammet og forsynet med glas. Dørene er tilsammen 162 x 185 cm inklusive rammen. Bjælkehytten har et areal på 15,6 m².

Høvlet træ:                                                  Ja
Mål:                                ca. 300+298x300 cm
Fundamentmål:                            578x280 cm
Væghøjde:                                           190 cm
Taghøjde bagpå:                                  217 cm
Taghøjde foran:                                    298 cm
Døre:                                             1 (162x188)
Vinduer:                                                   Ingen
Tagtype:                                              Fladt tag
Tagbeklædning:                                       Ingen
Tagareal:                                               19,5 m²
Rumindhold:                                          15,6 m³
Areal:                                                     15,6 m²
Kan bygges spejlvendt:                                Ja

Fundament

Vi anbefaler fundamentsbjælker af kunststof. De har en meget lang levetid og giver en god dræning. Placer dem på et jævnt undergulv af betonfliser, støbt betongulv eller eventuelt på et trægulv. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde kan bruges spidspæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentplanker. Bemærk venligst at disse fundamentprofiler rager ca. 4 cm ud fra dine bjælkehytteprofiler.

Inkluderet

Chappo bjælkehytten med skur og tag leveres med monteringsmaterialer og konstruktionstegning. Døren har enkeltlagsglas. Denne Chappo bjælkehytte med 28 mm vægge leveres som standard med en låsbar cylinderlås, 2 nøgler og dørhænglser til solid montering af dørene. Din bjælkehytte er således forsvarligt aflåst.

Bemærk venligst! Papsøm og tagpladesøm leveres ikke med som standard, hertil skal du bestille startsættet.

Vælger du tagpap som tagbeklædning? Så bestil også et startsæt.

Ekstra muligheder

Chappo bjælkehytten kan også udvides med forskellige ekstra muligheder, herunder et trægulv (18 eller 27 mm), fundamentplanker, 100 mm tagudhæng, bejdse eller dækkende maling på dåse, kit til tagdækning eller et ekstra væglag (1 ekstra række bjælkehytteprofiler). Hvis du ønsker at opføre et komplet havehus, kan du også vælge at bestille pyntebelægning hos Gadero. Du kan vælge de smukke grå abbediesten til terrassen for denne bjælkehytte fra Chappo. Eller gå efter de prisvenlige fliser på 30x30 cm eller de mere luksuriøse betonfliser på 50x50 cm, som også kan bruges som gulv i skuret.

Vil du gerne lukke bjælkehytte Chappo af? Det er nu muligt hos Gadero. Vælg under de ekstra muligheder 1 ekstra sidevæg og luk bjælkehytte Chappo. Således kan du sidde beskyttet mod vind og vejr, og det skaber også mere privatliv. Væggen er monteret med en dobbelt U-liste og er lavet af blokhusprofilbrædder.

 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Udstillet i Middelfart Bjælkehytte Chappo 28mm Ubehandlet - stemning Bjælkehytte Chappo med baldakin 598 x 300 x 217 cm Vægtykkelse 28 mm   |   Kombination af haveskur og overdækket terrasse   |   Kan også opbygges spejlvendt   |   Inkl. dobbeltdør (enkeltlagsglas) Rigeligt på lager
15.798,00 Pr. stk. inkl. moms