Bjælkehytte 6732 Interflex 667 x 320 x 282 cm Vægtykkelse 40 mm

Produktnummer: IF6732   |   Kan også bestilles imprægneret og overfladebehandlet (ekstra mulighed)   |   Vægtykkelse 40 mm

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 2-3 uger

40.713,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 40.713,00 Standardprodukt Bjælkehytte 6732 Interflex 667 x 320 x 282 cm Vægtykkelse 40 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte 6732 Interflex 667 x 320 x 282 cm Vægtykkelse 40 mm

  • Massiv vægtykkelse på 40 mm
  • Lavet af skandinavisk fyrretræ af høj kvalitet
  • Høj passagehøjde
  • Kan også bestilles imprægneret og overfladebehandlet (ekstra mulighed)
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Bjælkehytte 6732 Interflex 667 x 320 x 282 cm Vægtykkelse 40 mm

Denne 6732 bjælkehytte på ca. 7 x 3 meter er en af de mest populære shelter-modeller fra Interflex. Dette autentiske shelter med opbevaringsplads og sidemarkise har en robust vægtykkelse på 40 mm og har en meget høj gennemgangshøjde på ca. 253 cm. Overdækningen er forsynet med robuste stolper med afstivere og et moderne rækværk. Dette 6732 Interflex shelter har et klassisk og autentisk udseende. Med denne bjælkehytte / dette shelter med overdækning kan du nyde din have komfortabelt og beskyttet, både forår og efterår.

Træ-shelteret 6732 fra Interflex har en samlet bredde på 667 cm, en dybde på 320 cm og en kiphøjde på 282 cm. Shelteret er 235 cm bredt og 230 cm dybt og giver masser af plads til opbevaring af haveredskaber, cykler og havemøbler. Foran opbevaringsrummet er der en dobbeltdør med enkeltrude. På siden af shelteret, under sidemarkisen, er der også en enkelt glasdør. 

Denne bjælkehytte 6732 fra Interflex kan bygges spejlvendt. Bemærk venligst! Hvis du bestiller denne bjælkehytte med ekstraudstyret "Coating udvendig "(mod tillæg), kan den ikke uden videre bygges spejlvendt. Du skal angive dette særskilt på forhånd i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

6732 Interflex bjælkehytte - vægtykkelse 40 mm og enkeltrude

Bjælkehytte 6732 fra Interflex har en dobbeltdør med enkeltrude på forsiden af skuret. På siden af shelteret, under sidemarkisen, er der også en enkelt glasdør. Bjælkehytte / Shelter 6732 fra Interflex er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på 40 mm. Da taget ligeledes består af 40 mm tykke bjælkehytteprofiler, er væggene helt lukkede, og du vil ikke blive generet af vinden. 

 

Type/Model 6732
Træart Kvalitetsgran af nordeuropæisk gran
Tykkelse af væggen 40 mm
Udvendige dimensioner væg 243 x 300 cm
Udvendige dimensioner (inklusive ører)   263 x 320 cm
Markise (bredde) 404 cm
Højde på bagvæggen 195 cm
Højde på forsidevæggen 253 cm
Højde på højderyggen 282 cm
Overfladeareal 19,41 m2
Type af tag Sadeltag med ulige sider
Glas Enkeltruder

Tagdækning

Blokhus 6732 fra Interflex leveres standard med tagshingles lige sort/grå til afdækning af sadeltaget med ulige sider (model med sheltertag). Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille tagshingles i forskellige andre farver (uden ekstra gebyr) eller i varianten Beverstaart (lille ekstra gebyr) i farverne sort/grå, grøn og rød. 

Bemærk venligst! Asfaltsøm (til montering af tagshingles) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke standard, men kan bestilles separat via de ekstra muligheder.

Ønsker du at færdiggøre taget på Interflex 6732 bjælkehytten på en mere luksuriøs og holdbar måde? Så kan du vælge letvægts Onduvilla tagsten i forskellige farver. Disse tagplader leveres som et komplet sæt og har det attraktive naturlige udseende af rigtige tagsten takket være den 3-tonede farve. Standard Onduvilla tagpladerne fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagpladerne også i særlige farver, herunder terrakotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagsten. 

Til afledning af regnvand kan du også bestille et 100 mm bredt PVC-rendesæt i farven brun via de ekstra muligheder. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Beskyttelse: imprægnering eller belagt

Denne Interflex 6732 bjælkehytte leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex 6732 bjælkehytte:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer dit bjælkehus (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Blokhytten leveres derefter som standard ved nedsænkning imprægneret i grøn farve. Ved at bestille den imprægnerede 6732 bjælkehytte fra Interflex beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og (blåt) træ. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex 6732 bjælkehytte i (nedsænkning) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) eller andre påvirkninger. Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoating. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. Coating - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning udvendig. Med denne behandling behandles ydersiden af væggene i to lag (farve efter eget valg). Døren er behandlet på 2 sider. Bemærk venligst! Tagbjælkerne og tagplankerne på bjælkehytten er ikke belagt.

Bemærk venligst! Når du bestiller denne bjælkehytte med tilvalget "Coating yderside" (se ovenfor), er det ikke muligt at bygge den spejlvendt. Du skal angive dette særskilt på forhånd i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

3. Coating - Komplet - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating Komplet. Herved får bjælkehytten en to-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagbrædderne/-delene på den ene side og døren på to sider.

Overfladebehandling Vægmaling Grundfarve & Accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lysegrå, grøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating vægge basisfarve (2-lags) kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating vægge basisfarve (2-lags)) kan du også vælge at få en accentfarve til dobbeltdøren uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accentfarve (2-lags)). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dobbeltdøren.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating accentfarve kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Coating vægge basisfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en accentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating vægge basisfarve, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex 6732-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Belægningen beskytter bygningen i ca. 2-3 år. 

Trægulv

Denne bjælkehytte leveres standard uden et gulv i opbevaringen. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille en pakke med trægulv/fundament (ekstra pris). Du kan vælge mellem et ubehandlet gulv eller et imprægneret gulv. Pakken består af gulvbrædder med en tykkelse på 20 mm, imprægnerede fundamentsbjælker og afslutningslister.

Fundament

Denne Interflex 6732 bjælkehytte er nem og hurtig at samle. Sørg for et 100 % plant fundament (fundamentbjælker med drænprofil for en længere levetid) og monter alt nøjagtigt vinkelret. Vi anbefaler, at havebygningen behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt).

Placér fundamentsbjælkerne på et jævnt undergulv af betonfliser, et støbt betongulv eller om nødvendigt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker.

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre god ventilation skal du placere et ventilationsgitter øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og dyppetimpregneret (ekstra mulighed), hvis det er på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Populær Kapschuur 6732 Onbehandeld Interflex Sfeerfoto Bjælkehytte 6732 Interflex 667 x 320 x 282 cm Vægtykkelse 40 mm   |   Kan også bestilles imprægneret og overfladebehandlet (ekstra mulighed)   |   Vægtykkelse 40 mm
40.713,00 Pr. stk. inkl. moms