Bjælkehytte 3530K Interflex 350 x 300 x 266 cm Vægtykkelse 28 mm

Produktnummer: IF3530K   |   Dobbelt sidevindue kan installeres enten til højre eller venstre   |   Vægtykkelse 28 mm

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 2-3 uger

15.298,00 Per styk inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 15.298,00 Standardprodukt Bjælkehytte 3530K Interflex 350 x 300 x 266 cm Vægtykkelse 28 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte 3530K Interflex 350 x 300 x 266 cm Vægtykkelse 28 mm

  • Dobbeltglasdør og topstyret vindue
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Imprægneret og overfladebehandlet i forskellige farver fås også! (tillægspris)
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Bjælkehytte 3530K Interflex 350 x 300 x 266 cm Vægtykkelse 28 mm

Leder du efter et havehus eller bjælkehus i træ på ca. 3,5 x 3 meter, som er lidt anderledes end normalt? Bjælkehytten 3530K er 350 cm bred og 300 cm dyb og er kendetegnet ved den lave sidevægshøjde på 149 cm, hvilket giver det unikke sadeltag med en taghældning på 38° et udseende som et lille hus. Denne unikke bjælkehytte har en kamhøjde på 266 cm. 3530K fra Interflex tilbyder uendelige muligheder og kan f.eks. bruges som haveskur, opbevaringsrum eller havekontor. Denne model hører til de 4x3 meter store bjælkehytter.

Interflex bjælkehytte 3530 K - vægtykkelse 28 mm og enkeltrude

Bjælkehytte modellen 3530K er en del af Interflex' "Standard"-serie og har en dobbeltdør foran med mange sprosser og ægte enkeltglas (3 mm). På siden af dette attraktive sommerhus er der også et vindue med dobbelt åbning og enkelt glas (3 mm). Det dobbelte sidevindue i model 3530K kan placeres enten til venstre eller højre i en sidevæg. På grund af den dobbelte glasdør og det dobbelte åbningsvindue vil du ikke mangle lys i dette smukke lille havehus. Bjælkehytte 3530K fra Interflex er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på 28 mm. 

Tagdækning
Bjælkehytten 3530K fra Interflex leveres uden tagdækning af sadeltaget. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille det ønskede tagmateriale.

Bemærk venligst! Papsøm (til montering af tagshingles) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke standard, men kan bestilles separat via ekstraudstyret.

Ønsker du at færdiggøre taget på Interflex 3530K bjælkehytten på en mere luksuriøs og holdbar måde? Da kan du vælge letvægts Onduvilla tagsten i forskellige farver. Disse tagsten leveres som et komplet sæt og har det attraktive naturlige udseende af rigtige tagsten takket være den 3-tonede farve. Standard Onduvilla tagstenene fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagstenene også i særlige farver, herunder terracotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagsten. 

Til afledning af regnvand kan du også bestille et 100 mm bredt PVC-rendesæt i farven brun via de ekstra muligheder. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Beskyttelse: imprægnering eller belagt

Denne Interflex 3530K bjælkehytte leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex 3530K bjælkehytte:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer dit bjælkehus (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Blokhytten leveres derefter som standard ved nedsænkning imprægneret i grøn farve. Ved at bestille den imprægnerede 3530K bjælkehytte fra Interflex beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og råd. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex 3530K bjælkehytte i (nedsænkning) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) eller andre påvirkninger. Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoating. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. Coating - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning udvendig. Med denne behandling behandles ydersiden af væggene i to lag (farve efter eget valg). Døren er behandlet på 2 sider. Bemærk venligst! Tagbjælkerne og tagplankerne på bjælkehytten er ikke belagt.

3. Coating - Komplet - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating Komplet. Herved får bjælkehytten en to-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagbrædderne/-delene på den ene side og døren på to sider.

Overfladebehandling Vægmaling Grundfarve & Accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lysegrå, grøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating vægge basisfarve (2-lags) kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating vægge basisfarve (2-lags)) kan du også vælge at få en accentfarve til dobbeltdøren uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accentfarve (2-lags)). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dobbeltdøren.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating accentfarve kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Coating vægge basisfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en accentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating vægge basisfarve, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex 3530K-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Belægningen beskytter bygningen i ca. 2-3 år. 

Trægulv

Denne bjælkehytte leveres uden indendørs gulv. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille en pakke med trægulv/fundament (tillægsgebyr). Du kan vælge mellem et ubehandlet gulv eller et imprægneret gulv. Pakken består af gulvbrædder med en tykkelse på 20 mm, imprægnerede fundamentsbjælker og afslutningslister.

Fundament

Denne Interflex 3530K bjælkehytte er nem og hurtig at samle. Sørg for, at fundamentet er 100 % plant (fra fundamentbjælker med drænprofil for en længere levetid), og monter alt nøjagtigt vinkelret. Vi anbefaler, at havebygningen behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt).

Placer den på et jævnt undergulv af betonfliser, støbt betongulv eller eventuelt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker.

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre god ventilation skal du placere et ventilationsgitter øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og dyppetimpregneret (ekstra mulighed), hvis det er på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Dobbeltglasdør og topstyret vindue Blokhut 3530K Interflex Onbehandeld Bjælkehytte 3530K Interflex 350 x 300 x 266 cm Vægtykkelse 28 mm   |   Dobbelt sidevindue kan installeres enten til højre eller venstre   |   Vægtykkelse 28 mm
15.298,00 Per styk inkl. moms