Bjælkehytte 331M Interflex med overdækning 410 x 300 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm

Produktnummer: IF331M   |   Luksus havehus med sidemarkise   |   Dobbeltdør med enkelt klart glas

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 2-3 uger

15.509,00 Per styk inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Tagbeklædning fladt tag
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Tagprofil
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 15.509,00 Standardprodukt Bjælkehytte 331M Interflex med overdækning 410 x 300 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte 331M Interflex med overdækning 410 x 300 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm

  • Med sidebaldakin 110 cm
  • Kan også bestilles imprægneret og overfladebehandlet i forskellige farver (meerprijs)
  • Moderne dobbeltdør med enkelt klart glas
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Bjælkehytte 331M Interflex med overdækning 410 x 300 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm

Leder du efter en moderne bjælkehytte med fladt tag, der måler ca. 3 x 3 meter med et lille sidetag? Bjælkehytten 331M fra Interflex leveres med et basisskur, der måler 300 cm i bredden, 300 cm i dybden og 230 cm i højden. Ud over det grundlæggende skur på 3 x 3 meter er der et sideoverhæng med en bredde på 110 cm. Kort sagt giver 331M fra Interflex dig et fint rum til opbevaring af dine haveredskaber og et lille tag, som kan bruges til at beskytte en cykel eller til at stable brænde under. Taget på skuret i bjælkehytte 331M kan placeres på enten venstre eller højre side af grundskuret.

Dette sommerhus er kendetegnet ved designet med et fladt tag og en moderne dobbeltdør med 4 lyspaneler med enkelt klart glas (3 mm). Det giver 331M et moderne og elegant udseende. Dette luksusskur med sidemarkise er en del af "Modern"-serien af Interflex-blokhytter.

331M har en grundstørrelse på 280 x 280 cm (basisskur) og en kapacitet på ca. 18,1 m3 og er ideel til opbevaring af cykler, havemaskiner, værktøj eller havemøbler. Den moderne dobbeltdør med masser af glas giver masser af lys ind i bygningen og gør den ideel som et hobbyrum i haven. Med denne bjælkehytte på ca. 3 x 3 meter med et tag på 110 cm får du et moderne opbevaringsrum, der fylder relativt lidt, men som alligevel giver masser af opbevaringsplads og muligheder. Denne bjælkehytte med baldakin med penttag er konstrueret efter stabelprincippet, hvor du simpelthen stabler bjælkehytteprofiler af 100 % nordeuropæisk fyrretræ med en tykkelse på 28 mm oven på hinanden. 

331M Interflex bjælkehytte - vægtykkelse 28 mm og enkeltrude

Bjælkehytte 331M er en del af Interflex' "Modern"-serie og har en moderne dobbeltdør på forsiden, som næsten udelukkende er udstyret med ægte klart enkeltglas (3 mm). Den enkeltglasdør og de to topstyrede vinduer betyder, at der ikke er mangel på lys i dette lille havehus med fladt tag. Bjælkehuset 331M fra Interflex er bygget af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på 28 mm.

Tagdækning

Bjælkehus 331M fra Interflex leveres uden EPDM-tagdækning. EPDM-pakken til afdækning af det flade tag leveres komplet med lim og tagafløb og kan nemt bestilles via ekstraudstyret.

Bemærk! EPDM leveres uden HWA (rør til afledning af regnvand). Søm til montering af tagbeklædningen leveres ikke standard, men kan bestilles separat via ekstraudstyret.

For at opnå et perfekt finish af EPDM-gummiforingen og kanten af det flade tag kan du også bestille et komplet tagafslutningssæt via ekstraudstyret (ekstra pris). Tagafslutningssættet i aluminium leveres komplet med lige dele og hjørnedele. Disse taglister i aluminium giver et attraktiv finish og forhindrer også lækage. Vi anbefaler på det kraftigste at bestille et sæt med tagbeklædning som en ekstra mulighed for at fuldende taget og EPDM.

 

Beskyttelse: imprægnering eller overfladebehandling

Denne Interflex 331M bjælkehytte med overdækning leveres standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex 331M bjælkehytte:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer dit bjælkehus (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Blokhytten leveres derefter som standard ved nedsænkning imprægneret i grøn farve. Ved at bestille den imprægnerede 331M bjælkehytte fra Interflex beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og råd. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex 331M bjælkehytte i (nedsænkning) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) eller andre påvirkninger. Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoating. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. Coating - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning yderside. Med denne behandling behandles ydersiden af væggene i to lag (farve efter eget valg). Døren er behandlet på 2 sider. Bemærk venligst! Tagbjælkerne og tagplankerne på bjælkehytten er ikke belagt.

3. Coating - Komplet - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating komplet. Herved får bjælkehytten en to-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagbrædderne/-delene på den ene side og døren på to sider.

Overfladebehandling Vægmaling Grundfarve & Accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lysegrå, grøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating vægge basisfarve (2-lags) kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating vægge basisfarve (2-lags)) kan du også vælge at få en accentfarve til dobbeltdøren uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accentfarve (2-lags)). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dobbeltdøren.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating accentfarve kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Coating vægge basisfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en accentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating vægge basisfarve, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex 331M-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Belægningen beskytter bygningen i ca. 2-3 år. 

Trægulv

Denne bjælkehytte leveres uden indendørs gulv. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille en pakke med trægulv/fundament (tillægsgebyr). Du kan vælge mellem et ubehandlet gulv eller et imprægneret gulv. Pakken består af gulvbrædder med en tykkelse på 20 mm, imprægnerede fundamentsbjælker og afslutningslister.

Bemærk venligst! Hvis du vælger at bestille en pakke med trægulv/fundament, får du en pakke til at lægge et gulv i grundskuret og ikke under udestuen.

Fundament

Denne Interflex 331M bjælkehytte er nem og hurtig at samle. Sørg for at have et 100 % plant undergulv (fra fundamentsbjælker med drænprofil for at opnå en længere levetid) og monter alting rent og vinkelret. Vi anbefaler, at havebygningen behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt).

Placer den på et jævnt undergulv af betonfliser, støbt betongulv eller eventuelt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker.

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre god ventilation skal du placere et ventilationsgitter øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og dyppetimpregneret (ekstra mulighed), hvis det er på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Med sidebaldakin 110 cm Blokhut 331M Interflex Onbehandeld Bjælkehytte 331M Interflex med overdækning 410 x 300 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm   |   Luksus havehus med sidemarkise   |   Dobbeltdør med enkelt klart glas
15.509,00 Per styk inkl. moms