Bjælkehytte 325M Interflex 300 x 250 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm

Produktnummer: IF325M   |   Imprægneret og overfladebehandlet i forskellige farver kan også leveres (mod tillæg)   |   Dobbeltdør med enkeltrude i klart glas

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 2-3 uger

13.503,00 Per styk inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Tagbeklædning fladt tag
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Tagprofil
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 13.503,00 Standardprodukt Bjælkehytte 325M Interflex 300 x 250 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte 325M Interflex 300 x 250 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm

  • Moderne dobbeltdør med enkeltrude i klart glas
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Imprægneret og overfladebehandlet i forskellige farver kan også leveres (mod tillæg)
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Bjælkehytte 325M Interflex 300 x 250 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm

Leder du efter en moderne bjælkehytte med et fladt tag, der måler ca. 3 x 2,5 meter? Bjælkehytten 325M fra Interflex har et fladt tag og de udvendige mål er 300 cm brede, 250 cm dybe og 230 cm høje. Dette sommerhus er kendetegnet ved sit design med et fladt tag og en moderne dobbeltdør med 4 lyspaneler hver med enkelt klart glas (3 mm). Det giver 325 M bjælkehytten et moderne og elegant udseende. Denne luksus opbevaringsbygning er derfor en del af Interflex-træhytterne i "Modern"-serien.

Bjælkehuset 325M fra Interflex har et grundmål på 274 x 224 cm og en kapacitet på ca. 14,8 m3 og er ideelt til opbevaring af cykler, havemaskiner, værktøj eller havemøbler. Den moderne dobbeltdør med masser af glas giver masser af lys ind i bygningen og gør den ideel som et hobbyrum i haven. Med dette bjælkehus på ca. 3 x 2,5 meter får du et moderne opbevaringsrum, der fylder relativt lidt, men alligevel giver masser af opbevaringsplads. Denne bjælkehytte med penttag er bygget efter stabelprincippet, hvor du blot stabler bjælkehytteprofiler af 100 % nordeuropæisk fyrretræ med en tykkelse på 28 mm oven på hinanden. 

Bjælkehytte 325M Interflex - vægtykkelse 28 mm og enkeltrude

Kabinemodel 325 M er en del af Interflex' "Modern"-serie og har en moderne dobbeltdør på fronten, som næsten udelukkende er udstyret med ægte klart enkeltglas (3 mm). Dobbeltdøren med masser af glas betyder, at der ikke er mangel på lys i dette lille havehus med fladt tag. Bjælkehytte 325M fra Interflex er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på 28 mm. 

Type/model 325M Interflex
Træart Kvalitetsgran af nordeuropæisk gran
Tykkelse af væggen 28 mm
Udvendige dimensioner væg 280 x 230 cm
Udvendige dimensioner 300 x 250 cm
Taghimmel (dybde) 230 cm
Højde af sidevægge 6,44 m2
Type tag Fladt tag 
Type glas Enkeltruder

Tagdækning

Bjælkehus 325 M fra Interflex leveres uden EPDM-tagdækning. EPDM-pakken til afdækning af det flade tag leveres komplet med lim og tagafløb og kan nemt bestilles via ekstraudstyret.

Bemærk! EPDM leveres uden HWA (rør til afledning af regnvand). Søm til montering af tagbeklædningen leveres ikke standard, men kan bestilles separat via ekstraudstyret.

For at opnå et perfekt finish af EPDM-gummiforingen og kanten af det flade tag kan du også bestille et komplet tagafslutningssæt via ekstraudstyret (ekstra pris). Tagafslutningssættet i aluminium leveres komplet med lige dele og hjørnedele. Disse taglister i aluminium giver et attraktiv finish og forhindrer også lækage. Vi anbefaler på det kraftigste at bestille et sæt med tagbeklædning som en ekstra mulighed for at fuldende taget og EPDM.

 

Beskyttelse: imprægnering eller belagt

Denne Interflex 325M bjælkehytte leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex 325M bjælkehytte:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer dit bjælkehus (anbefales), forlænges leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Blokhytten leveres derefter  standard ved nedsænkning imprægneret i grøn farve. Ved at bestille den imprægnerede 325M bjælkehytte fra Interflex beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og råd. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex 325M bjælkehytte i (nedsænkning) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) eller andre påvirkninger. Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoating. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. Coating - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating yderside. Med denne behandling behandles ydersiden af væggene i to lag (farve efter eget valg). Døren er behandlet på 2 sider. Bemærk venligst! Tagbjælkerne og tagplankerne på bjælkehytten er ikke belagt.

3. Coating - Komplet - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating komplet. Herved får bjælkehytten en to-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagbrædderne/-delene på den ene side og døren på to sider.

Overfladebehandling Vægmaling Grundfarve & Accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lysegrå, grøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating vægge basisfarve (2-lags) kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating vægge basisfarve (2-lags)) kan du også vælge at få en accentfarve til dobbeltdøren uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accentfarve (2-lags)). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dobbeltdøren.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating accentfarve kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Coating vægge basisfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en accentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating vægge basisfarve, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex 325M-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Belægningen beskytter bygningen i ca. 2-3 år. 

Trægulv

Denne bjælkehytte leveres uden indendørs gulv. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille en pakke med trægulv/fundament (tillægsgebyr). Du kan vælge mellem et ubehandlet gulv eller et imprægneret gulv. Pakken består af gulvbrædder med en tykkelse på 20 mm, imprægnerede fundamentsbjælker og afslutningslister.

Fundament

Denne Interflex 325M bjælkehytte er nem og hurtig at samle. Sørg for, at fundamentet er 100 % plant (fra fundamentsbjælker med drænprofil for at opnå en længere levetid), og at alt er monteret vinkelret. Vi anbefaler, at havebygningen behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsplanker (anbefales kraftigt).

Placer den på et jævnt undergulv af betonfliser, støbt betongulv eller eventuelt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. Vi anbefaler fundamentsplanker i alle tilfælde.

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre en god ventilation skal du placere en ventilationsrist øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og imprægneret (ekstra mulighed), hvis det er tilgængeligt på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. Se de aktuelle forventede leveringstider for Interflex bjælkehytter her.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Blokhut 325M Interflex Onbehandeld Bjælkehytte 325M Interflex 300 x 250 x 230 cm Vægtykkelse 28 mm   |   Imprægneret og overfladebehandlet i forskellige farver kan også leveres (mod tillæg)   |   Dobbeltdør med enkeltrude i klart glas
13.503,00 Per styk inkl. moms