Bjælkehytte 3032 Interflex 300 x 300 x 236 cm + veranda 120 cm Vægtykkelse 28 mm

Produktnummer: IF3032   |   Med dyb markise   |   Sidevinduet kan monteres i venstre eller højre side

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 2-3 uger

14.736,00 Per styk inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 14.736,00 Standardprodukt Bjælkehytte 3032 Interflex 300 x 300 x 236 cm + veranda 120 cm Vægtykkelse 28 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte 3032 Interflex 300 x 300 x 236 cm + veranda 120 cm Vægtykkelse 28 mm

  • Dobbeltglasdør og topstyret vindue (Enkelt Glas)
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Kan også fås imprægneret og behandlet i forskellige farver! (tillægspris)
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Bjælkehytte 3032 Interflex 300 x 300 x 236 cm + veranda 120 cm Vægtykkelse 28 mm

Leder du efter en bjælkehytte på 3 x 3 meter med dyb markise til opbevaring af cykler eller haveredskaber? Bjælkehytten 3032 fra Interflex med sadeltag har et udvendigt mål på 300 cm i bredden, 300 cm i dybden og en kamhøjde på ca. 236 cm. På forsiden af 3032 er der en 120 cm dyb markise, som giver bygningen lidt ekstra dybde. Sammenlignet med et almindeligt havehus har bjælkehytte 3032 fra Interflex med overdækning mange fordele. På en varm, solrig sommerdag giver udhænget et skyggefuldt sted, og under en regnbyge kan du sidde beskyttet og tørt i solen.

Kabinens sidevægshøjde er ca. 196 cm, og med et rumfang på 18,5 m3 har dette 3 x 3 meter store sommerhus med fortelt masser af plads til opbevaring af f.eks. cykler, haveredskaber eller havemøbler. Træ sommerhus 3032 fra Interflex hører til kategorien 3 x 3 meter bjælkehytte modeller.

3032 Interflex bjælkehytte - vægtykkelse 28 mm og enkeltrude

Bjælkehytte 3032 er en del af Interflex' "Standard"-serie og har en dobbeltdør på forsiden med mange lysudskæringer og ægte enkeltglas (3 mm). På siden af dette attraktive haveskur er der også et enkelt åbningsvindue med enkeltruder (3 mm). Det åbne sidevindue i bjælkehytten 3032 kan placeres enten til venstre eller højre i en sidevæg. Døren med dobbeltglas og sidevinduet betyder, at der ikke er mangel på lys i dette lille haveskur med gavltag. Blokhytten 3032 med 120 cm dyb overdækning fra Interflex er fremstillet af nordeuropæisk hvidt træ af høj kvalitet med en vægtykkelse på 28 mm.

Type/model 3032 (Interflex)
Træart Kvalitetsgran af nordeuropæisk gran
Tykkelse af væggen 28 mm
Udvendige dimensioner væg 280 x 280 cm
Udvendige dimensioner (inklusive ører)  300 x 300 cm
Taghimmel (dybde) 120 cm
Højde af sidevægge 196 cm
Højde på højderyggen  236 cm
Overfladeareal 7,84 m2
Type tag Sadeltag
Type Glas Enkeltruder
Type af vinduer  Åbning af vinduer

Tagdækning
Bjælkehytten 3530K fra Interflex leveres uden tagdækning af sadeltaget. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille det ønskede tagmateriale.

Bemærk venligst! Papsøm (til montering af tagshingles) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke standard, men kan bestilles separat via ekstraudstyret.

Ønsker du at færdiggøre taget på Interflex 3530K bjælkehytten på en mere luksuriøs og holdbar måde? Da kan du vælge letvægts Onduvilla tagsten i forskellige farver. Disse tagsten leveres som et komplet sæt og har det attraktive naturlige udseende af rigtige tagsten takket være den 3-tonede farve. Standard Onduvilla tagstenene fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagstenene også i særlige farver, herunder terracotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagsten. 

Til afledning af regnvand kan du også bestille et 100 mm bredt PVC-rendesæt i farven brun via de ekstra muligheder. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Beskyttelse: imprægnering eller belagt

Denne Interflex 3032 bjælkehytte leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex 3032 bjælkehytte:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer dit bjælkehus (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Blokhytten leveres derefter som standard imprægneret ved nedsænkning i grøn farve. Ved at bestille 3032 bjælkehytten fra Interflex imprægneret beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og (blåt) træ. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex 3032 bjælkehytten i grøn (nedsænket).

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) eller andre påvirkninger. Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoat. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. BELÆGNING - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating yderside. Dette vil give sommerhuset en 2-lags behandling (i den ønskede farve) på ydersiden af væggene. Vinduer og døre bliver behandlet på 2 sider. Bemærk venligst! Tagbjælkerne og tagplankerne på bjælkehytten er ikke belagt.

3. COATING - Complete - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating komplet. Dette vil give bjælkehytten en 2-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagbrædderne/-delene på den ene side og døre og vinduer på to sider.

Overfladebehandling Væglag Grundfarve og accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lysegrå, grøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating vægge basisfarve (2-lags) kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating vægge basisfarve (2-lags)) kan du også vælge at få en accentfarve til dobbeltdøren uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accentfarve (2-lags)). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dobbeltdøren.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating accentfarve kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Coating vægge basisfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en accentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating vægge basisfarve, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex 3032-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Belægningen beskytter bygningen i ca. 2-3 år. 

Trægulv

Denne bjælkehytte leveres uden indendørs gulv. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille en pakke med trægulv/fundament (tillægsgebyr). Du kan vælge mellem et ubehandlet gulv eller et imprægneret gulv. Pakken består af gulvbrædder med en tykkelse på 20 mm, imprægnerede fundamentsbjælker og afslutningslister.

Fundament

Denne Interflex 3032 bjælkehytte er nem og hurtig at samle. Sørg for, at du har et 100 % plant undergulv (af fundamentsbjælker med drænprofil for at opnå en længere levetid), og saml alting nøjagtigt vinkelret. Vi anbefaler, at havebygningen behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt).

Placer den på et jævnt undergulv af betonfliser, støbt betongulv eller eventuelt på et trædæk. Du kan også bygge din bjælkehytte på 8x20 mm tykke betonlister. Eller til sumpede grunde med pæle i kombination med 4x20 cm Azobe-bjælker. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker.

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre god ventilation skal du placere et ventilationsgitter øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og imprægneret (ekstra mulighed), hvis det er tilgængeligt på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. Se de aktuelle forventede leveringstider for Interflex bjælkehytter her.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Dobbeltglasdør og topstyret vindue Blokhut 3032 Interflex Onbehandeld Bjælkehytte 3032 Interflex 300 x 300 x 236 cm + veranda 120 cm Vægtykkelse 28 mm   |   Med dyb markise   |   Sidevinduet kan monteres i venstre eller højre side
14.736,00 Per styk inkl. moms