Bjælkehytte 2520 Interflex 250 x 200 x 236 cm Vægtykkelse 28 mm

Produktnummer: IF2520   |   Bjælkehytte med sadeltag   |   Vippevinduer 2 styks

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 2-3 uger

10.791,00 Per styk inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tagrendesæt
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 10.791,00 Standardprodukt Bjælkehytte 2520 Interflex 250 x 200 x 236 cm Vægtykkelse 28 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Bjælkehytte 2520 Interflex 250 x 200 x 236 cm Vægtykkelse 28 mm

  • 2 stk. Vippevinduer (enkeltrude)
  • Sidevinduet kan placeres i både venstre og højre sidevæg
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Bjælkehytte 2520 Interflex 250 x 200 x 236 cm Vægtykkelse 28 mm

Leder du efter et lille bjælkehus på ca. 2,5 x 2 meter, som du f.eks. vil bruge som opbevaringsplads til dine havemaskiner og redskaber? 2520 blokhytten fra Interflex har et sadeltag og er 250 cm bred, 200 cm dyb og har en højde på 236 cm. Dette lille træskur er på trods af sin størrelse udstyret med ikke mindre end 2 enkeltglasvinduer, der ikke kun giver den nødvendige ventilation, men også masser af lys.  Sidevinduet i denne bjælkehytte type 2520 kan placeres i både den venstre og højre sidevæg.

Med et indvendigt mål på 224 x 174 cm, en væghøjde på 196 cm og et volumen på ca. 9,2 m3 er dette 2520 Interflex sommerhus ideelt egnet som opbevaringsplads i en lille have. 2520 bjælkehytten med dimensionerne 250 x 200 x 236 cm hører til kategorien 3 x 2 bjælkehytter.

Bjælkehytte 2520 - vægtykkelse 28 mm og enkeltrude

Denne 2520 bjælkehytte med sadeltag er udstyret med en vægtykkelse på 28 mm af 100 % nordeuropæisk hvidt træ af A-kvalitet. Enkeltdøren med halvglas er udstyret med ægte klart 3 mm tykt enkeltglas. Både på forsiden og siden er der et åbningsvindue med et klart 3 mm tykt enkeltglas. Sadeltaget på dette sommerhus i træ har en taghældning på 19° og leveres standard uden tagsten. 

Tagdækning

Interflex 2520 bjælkehytten leveres standard uden tagdækning. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille forskellige typer tagsten, herunder lige tagsten og Beaver shingles i forskellige farver.

Bemærk venligst! Papsøm (til montering af tagshingles) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke standard, du kan bestille dem separat via ekstraudstyret.

Ønsker du at færdiggøre taget på Interflex sommerhus 2520 på en mere luksuriøs og holdbar måde? Derefter kan du vælge lette Onduvilla tagsten i forskellige farver. Disse tagstenelementer leveres som et komplet sæt og har det attraktive naturlige udseende af ægte tagsten takket være den 3-tone farve. Standard Onduvilla tagpladerne fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagpladerne også i særlige farver, herunder terracotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagplader. 

Til afledning af regnvand kan du også bestille et 100 mm bredt PVC-rendesæt i farven brun via de ekstra muligheder. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Beskyttelse: imprægnering eller belagt

Denne Interflex 2520 bjælkehytte leveres standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og to overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne 2520 bjælkehytte:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer dit bjælkehus (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Blokhytten leveres derefter som standard ved nedsænkning imprægneret i grøn farve. Ved at bestille den imprægnerede 2520 bjælkehytte fra Interflex beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og råd. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex 2520 bjælkehytte i (nedsænkning) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) eller andre indvirkninger. Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoating. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. Coating - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating yderside. Med denne behandling behandles ydersiden af væggene i to lag (farve efter eget valg). Døren er behandlet på 2 sider. Bemærk venligst! Tagbjælkerne og tagplankerne på bjælkehytten er ikke belagt.

3. Coating - Komplet - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating komplet. Herved får bjælkehytten en to-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagbrædderne/-delene på den ene side og døren på to sider.

Overfladebehandling Vægmaling Grundfarve & Accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lysegrå, grøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating vægge basisfarve (2-lags) kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating vægge basisfarve (2-lags)) kan du også vælge at få en accentfarve til dobbeltdøren uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accentfarve (2-lags)). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dobbeltdøren.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating accentfarve kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Coating vægge basisfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en accentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating vægge basisfarve, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex 2520-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Belægningen beskytter bygningen i ca. 2-3 år. 

 

Trægulv

Denne bjælkehytte leveres som standard uden et gulv til opbevaring. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille en pakke med trægulv/fundament (tillægsgebyr). Du kan vælge mellem et ubehandlet eller imprægneret trægulv. Pakken består af gulvbrædder med en tykkelse på 20 mm, imprægnerede fundamentsbjælker og afslutningslister.

Fundament

Denne Interflex bjælkehytte 2520 er nem og hurtig at samle. Sørg for et 100 % plant undergulv og monter det hele vinkelret. Vi anbefaler, at du behandler sommerhuset før montering eller bestiller dette bjælkehus imprægneret/coated (se ekstra mulighed). Placer den på et jævnt undergulv af betonfliser eller helst på et støbt betongulv. Vi anbefaler, at væggene i denne bjælkehytte altid placeres på fundamentsbjælker for at forlænge træets levetid.

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre en god ventilation skal du anbringe en ventilationsrist øverst i væggen og i den modsatte væg nederst i væggen. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt sikrer ekstra robusthed til din bjælkehytte i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som fastgøres på indersiden af dit sommerhus og holder blokhusprofilerne fastere sammen. Både ventilationsgitteret og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og imprægneret (ekstra mulighed), hvis det er tilgængeligt på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Blokhut 2520 Interflex Onbehandeld Bjælkehytte 2520 Interflex 250 x 200 x 236 cm Vægtykkelse 28 mm   |   Bjælkehytte med sadeltag   |   Vippevinduer 2 styks
10.791,00 Per styk inkl. moms