Filtre:

Betonstolpe til havehegn og espalier

Desværre!

Der er ingen produkter, der passer til dine valgte søgemuligheder.

Betonstolpe til havehegn og espalier

 Med betonstolper til havehegn mener vi træskærme og espalierpaneler med en træramme, der er egnet til placering mellem vores standardbetonstolper (ikke at forveksle med vores profilbetonstolper). Vi har forskellige typer af betonstolper. Som f.eks. standard betonstolper til 1 eller 2 glatte bundplader. Populære modeller af betonposter er IJssel og Schelde.

Se vores specielle profilbetonstolper med en fuld rille til såkaldte tætte hegn. Og betonstolper til træ-, sten- eller murstensmønster. Vi angiver, hvilke betonstolper der er egnede til hver enkelt afskærmning af træ i haven. Sammen med houthandel Gadero kan du skabe et holdbart hegn med betonstolper, betonbundplader og matchende havehegn med en bredde på 180 cm og en højde på 90, 130, 150 eller 180 cm.

TIP: Læs også vores blog med tips om, hvilken betonpæl eller profilstolpe samt hvilken type skærm/finish du skal vælge.

Vi leverer dit betonstolpehegn hurtigt i hele Danmark. Ud over de særlige betonstolpehegn nedenfor kan du finde alle havehegn her.

Læs også vores blog med tips om, hvilken betonstolpe eller profilstolpe og hvilken finish du bedst kan vælge.

Disse betonstolpehegn er fremstillet på en sådan måde, at beslagene altid passer til hullerne i dine betonstolper. Du kan vælge mellem forskellige højder af vores hegn til betonstolper.

  • 180 cm bred og 180 cm høj, standardskærm til betonstolper med 1 glat bundplade. type IJssel, Schelde og Amstel. Spaarne har 1 motiv bundplade og en 180x180 cm stor skærm.
  • 180 cm bred og 150 cm høj, skærm til betonstolpe med to glatte betonbundplader stablet oven på hinanden.
  • 180 cm bred og 130 cm høj, skærm til betonstolper til motivplader med 2 luksuriøse stablede motivplader af betontræ, -skifer og -sten. Bestil altid en afdækkappe sammen med skærmen.
  • 180 cm bred og 90 cm høj, det er et lavt havehegn. Passer godt på betonstolper på 180 cm i højden med diamanthoved. Fås i hvidgrå og antracit beton.
  • 180 cm bred ved 180 til 90 cm høj skrånende skærm, til en overgang fra 180 til 90 cm højde. For 90 cm sektionen skal du bruge den 180 cm høje betonstolpe!

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark