Betonhegn

Betonstolper med 1 glat bundplade til hegn

Betonhegn

Ønsker du at lave dit havehegn med betonstolper? I kategorien 'Betonhegn' finder du standard betonstolper og betonstolper med slids. Beton er holdbart, og takket være bundpladerne beskytter du dit træhegn mod opstigende fugt. Til hver betonstolpe i hvidgrå og antracit tilbyder vi matchende havehegn. Der findes også en antracitbelagt udgave til dem, der ønsker at bevare farven antracit i længere tid. Flere og flere kunder opdager også vores betonstolper til skærme eller betonstolper med 28 mm klinkprofiler af lærketræ, imprægneret træ eller stilladstræ. Læs også vores blog med tips om, hvilken betonstolpe eller stolpe med slids og hvilken finish du skal vælge. Vi leverer i hele Danmark.

 

Hegn med betonstolper, vælg mellem disse muligheder

1. Standard betonstolper med 1 glat bundplade og 180x180 cm skærme

Standard betonstolper med 1 bundplade og 180 x 180 cm. Bundpladerne til dit hegn er glatte og fås i antracit eller hvid/grå. Type IJssel (mest solgt), Amstel (letvægt) og Schelde (tyndere betonstolper).

2. Betonsøjler med motivplader med 150 eller 180 cm høje skærme

Dette er hegn med bundplader med sten- eller klippemotiv. Det er mest almindeligt at arbejde med 2 motivplader og 150 cm høje skærme, men det er også muligt at arbejde med 1 motiv og 180 cm høje skærme, Type Geul og Schie.

3. Betonstolper med slids og udsparing til 28 mm klinkprofiler / bjælkehytteprofiler

Du kan placere 28 mm tykke klinkprofiler i udsparingen. Bemærk venligst, at 10 x 10 slidsstolper er lettere i vægt og attraktive i pris, men der findes ikke hjørnestolper i denne størrelse. Slidsstolperne 11,5 x 11,5 x 11,5 har til gengæld en mulighed for hjørnestolper. Glem ikke at anbringe en aluminium afdækningsliste øverst.

4. Betonstolper med slids til komplet betonhegn eller motivplade med haveskærm

Udover standard betonstolper leverer vi også slidsbetonstolper til færdige betonhegn, dette er muligt med typerne Spui, Regge og Reest. Eller fuldend dine slidsede stolper med en motivplade og en 180x180 cm haveskærm til typerne Spaarne, Merwede og Linde.

Ud over betonhegn har vi også lave betonstolper til salg til fremstilling af grænser og jordvolde af beton. Med betonstolper og betonplader skaber du således en robust haveforhøjning eller et solidt havehegn.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark