Filtre:

Betonbundplader, stabelplader og mønstrede plader

Desværre!

Der er ingen produkter, der passer til dine valgte søgemuligheder.

Betonbundplader, stabelplader og mønstrede plader

Et hegn med betonstolper og en haveskærm af træ kan ikke undvære en smuk betonbundplade. Hvis du laver et hegn med en 180 cm stor haveskærm, skal du bruge 1 bundplade. Havehegn på 150 og 130 cm giver plads til 2 bundplader. Hos Gadero finder du forskellige betonbundplader i en bred og en smal variant. Den smalle betonbundplade vejer mindre end en bred betonbundplade, hvilket gør det nemmere at integrere den i et hegn. Der findes også betonplader med forskellige designs, f.eks. kan du vælge en bundplade med det velkendte sten- eller skifermotiv. Gadero leverer alt til et hegn med betonstolper ved dit hjem i Danmark. Vælg mellem antracit eller hvidgrå betonplader til dit hegn. Kontroller pr. produkt, hvilke betonstolper der passer til.

TIP: Læs også vores blog med tips om, hvilken betonstolpe og betonplade du skal vælge.

Betonbundplade
Et hegn af træ/beton består af flere dele. Til et komplet havehegn skal du bruge to betonstolper, 1 eller 2 bundplader, en dækliste af beton, et havehegn på 180, 150 eller 130 cm og en trædækliste. Alle disse komponenter til et betonhegn kan findes hos Gadero. Grundpladerne fås med forskellige motiver, f.eks. sten, skifer, stablede sten eller træ. Disse bundplader er placeret oven på hinanden ved hjælp af en tunge og rille, hvilket gør, at de passer godt sammen. På denne måde ser panelerne ud til at danne en helhed. Synes du, at mønstrede brædder er for voldsomme? Så kan du også vælge glatte bundplader.

Bestil dit komplette betonhegn hos Gadero nu.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark