Filtre:

Profilstolper beton til træskærme og mønsterplader

Desværre!

Der er ingen produkter, der passer til dine valgte søgemuligheder.

Profilstolper beton til træskærme og mønsterplader

Ønsker du at bygge et vedligeholdelsesfrit hegn med motivbetonplader? For dem, der ønsker at købe et hegn af betonstolper med træ- eller stenmotivplader og specielle 180x130 cm skærme, har vi oprettet en særlig kategori. Her finder du alt til et hegn af betonstolper, der passer til 36 cm høje betonplader med træ-eller stenmotiv og tilhørende 180x130 cm skærme af imprægneret træ, lærk, douglasgran og hårdttræ. Bemærk venligst, at du altid skal bruge 2 motivbundplader og en afdækkappe per skærm. Se også alle 180 cm brede og 130 cm høje hegn, der passer til betonstolper. Ønsker du forskellige betonstolper? Se vores standard betonstolper til glatte bundplader og 180x180 cm hegn. Eller prøv de H-formede beton profilstolper.

Læs også vores detaljerede blog med tips om, hvilke stolper og hvilken finish du bør vælge til dit betonhegn.

Takket være de dobbelte bundplader og afdækkappen er din træskærm godt beskyttet mod fugt.

Et hegn af betonstolper og med 2 dobbelte bundplader med motiv vil nemt holde i 25-30 år. Med betonstenmotiv-, træmotiv- og stenmotivpaneler har du også en attraktiv bundplade til dit hegn med betonstolper. Du finder alt til et sådant hegn på denne side.

Vidste du, at... prisen på betonstolper til mønsterplader er en del højere end vores standard betonstolper til glatte bundplader?

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark