Akustikpaneler Floer XL væg- og loftpaneler - Linoleumspanel gråbrun 300 x 60 x 2 cm

Produktnummer: FL4003-APLG | Bæredygtigt produceret | Let installation

Voorradig - Spoed levering mogelijk - Minimale afname 2 stuks Voorradig - Spoed levering mogelijk - Minimale afname 2 stuks

2.281,00 Per styk inkl. moms
Del via WhatsApp

Fordele og ulemper ved Akustikpaneler Floer XL væg- og loftpaneler - Linoleumspanel gråbrun 300 x 60 x 2 cm

  • Hurtig og let installation
  • Perfekt til både hjemme og til arbejdet
  • Forbedrer rumakustikken med op til 50 %
  • Unik længde på 3000 mm

Akustikpaneler Floer XL væg- og loftpaneler - Linoleumspanel gråbrun 300 x 60 x 2 cm

Bæredygtige linoleum akupaneler

De bæredygtigt producerede akustikvægpaneler af linoleum fra Floer er nu også tilgængelige hos Gadero! Lino gråbrun vægpanelerne fås i den ekstra lange størrelse 300 x 60 x 2 cm! På grund af den ekstra store størrelse på 3000 mm dækker panelet næsten enhver væg i ét stykke. Som følge heraf får du ingen savsømme i sigte! Takket være den trendy gråbrune farve på vægpanelerne skaber dette også et autentisk og cool look i ethvert rum!

Ved at kombinere polyesterfilt og linoleumbehandlede lameller absorberer det lyden i et rum med op til 50 %. Desuden er linoleum-akupanelerne også meget grønne produceret af naturlige og genbrugte materialer. Det faktum, at lyden ikke reflekteres tilbage i rummet, gør linoleum akustikpaneler perfekte til brug i hjemmet såvel som på dit kontor!

Floer Acupanels installation

Disse vægpaneler skaber hurtigt og nemt en super stilfuld væg i dit hjem eller på dit kontor. En stor fordel er, at panelerne er hurtige og nemme at montere på vægge og endda på lofter! De akustiske vægpaneler kan fastgøres med skruer eller med det specielt testede Floer High Tack monteringssæt. For at afkorte træpanelerne anbefaler vi at skære panelerne til med en kapsav, naturligvis udstyret med en skarp klinge. Desuden er panelerne nemme at montere sammen i bredden med et gennemgående design. Man kan nemt skære filten til med en hobbykniv.

Du kan læse mere om, hvordan du installerer Floer XL Akupanel trævægpaneler i vores Gadero TV Blog Hvordan installerer man en akupanel?

Vil du se vægpanelerne?

Vil du vide, hvad sådanne vægpaneler eller acupaneler vil gøre ved dit rum? Eller vil du gerne se den farven i virkeligheden? Du kan nemt bestille en prøve via hjemmesiden.

Har du stadig nogle spørgsmål eller kommentarer til dette produkt? Så er du velkommen til at kontakte vores afdeling for indendørs gulvbelægning for at få ekspertrådgivning!


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Akustikpaneler Floer XL væg- og loftpaneler - Linoleumspanel gråbrun-Stemning Akustikpaneler Floer XL væg- og loftpaneler - Linoleumspanel gråbrun 300 x 60 x 2 cm | Bæredygtigt produceret | Let installation Rigeligt på lager
2.281,00 Per styk inkl. moms