ACD greenhouses - Prestigefyldte drivhuse fra ACD

Med et prestige drivhus fra ACD får du et drivhus i topkvalitet i dit hjem. ACD har været producent af hobbydrivhuse i aluminium i mere end 30 år og er blevet førende på det europæiske marked inden for dette område. I løbet af denne periode har det oprindelige koncept med hobbydrivhuse i aluminium udviklet sig til et fuldt udviklet produktsortiment under navnet "Prestige". Dermed tilbyder ACD enhver kræsne dyrker en løsning af høj kvalitet med forskellige anvendelsesmuligheder. 

At vælge et ACD-drivhus betyder at vælge perfektion ned til mindste detalje. Den tid, hvor haven blot var et grønt område, er forbi; den betragtes nu som en forlængelse af vores have. Og de dage, hvor et drivhus kun blev brugt til dyrkning, er også forbi. Med et drivhus skaber du et sted, hvor du kan slappe af og slappe af på vinter- og forårsdage.

ACD hobbydrivhuse af industriel og professionel kvalitet

  • Kvalitet og finish til perfektion
  • Optimal kundeservice
  • Største producent i BeNeLux og Frankrig
  • Mere end 30 års erfaring med og forbedring af produkter

ACD's drivhuse er udstyret med
4 mm sikkerhedsglas og hamret sikkerhedsglas i taget
Unikt selvbærende fundament
Professionelle hjørneprofiler for maksimal styrke (+ 12 års garanti på konstruktionen)
Integreret kondensationsrør
Vand- og vindtætte gummistrips
Bolte og møtrikker i rustfrit stål 
Stort tagvindue med stormsikring
Høj tilgængelig skydedør
Ekstra forstærkningsplader til hjørner og højderygge
Vindforstærkning
Når du har bestilt dit ACD drivhus, kontakter transportøren dig med henblik på levering af dit drivhus. Transporten af drivhuse udføres altid af en transportør, der er specialiseret i transport af glasplader. Drivhuset bliver leveret til din dør, og der er en person hjemme ved leveringen. Transportøren vil lave en aftale med dig, så du ved, hvornår du kan forvente at få drivhuset. Tjek venligst på forhånd, om lastbilen (16 m længde x 2,5 m bredde x 4,2 m højde) kan køre ind i din gade. Er du ikke sikker? Oplys dette sammen med din bestilling.